Candidatele PDL din Alimpeşti şi Novaci, sigure de reuşită

Candidatele Partidului Democrat Liberal din Alimpeşti şi Novaci, Gabriela Avram şi Eufimia Dumitrescu, par să fie sigure de viitoarele mandate la cele două primării.

Eufimia Dumitrescu, directoarea Spitalului Novaci, a declarat că oraşul arată mai rău decât o comună. „Oraşul Novaci arată mai urât decât o comună, nu există apă curentă, utilităţi de bază. Străzile arată jalnic, cultura lipseşte“, a declarat candidata PDL Gorj, care a menţionat că nu vrea să ducă o campanie agresivă. Acesta a comentat şi declaraţia pesedistului Gheorghe Porumbel, director la Doina Gorjului, aceea că în orice sondaj nu poate fi decât pe primul loc. „Domnul Porumbel vrea să candideze, foarte bine, a mai fost candidat de trei ori şi nu a ieşit primar. E treaba lui dacă spune că e primul în sondaje, eu nu cred aşa. În Novaci nu cred că o să am competitor“, a explicat acesta.

Luptă mare între femeile din Alimpeşti

La Alimpeşti, Gabriela Avram va fi în competiţie cu actuala primăriţă Elena Mosor. Avram a mai candidat şi în 2008 din partea PRM, când spune că a fost furată la vot de Elena Mosor. „Să-şi vadă ea de pensiile ei pe care le trimite atunci când nici nu mai au oamenii nevoie. Şi fraudă face ea la magazin, cu preţurile pe care le pune la produse”, i-a replicat Elena Mosor.

Democrat-liberala Gabriela Avram a mai spus că Mosor a distrus tot în comună. „Nu avem iluminat, apă potabilă, canalizare, decât pe hârtie. Această comună a fost condusă pentru 22 de ani de aceeaşi femeie care cu o forţă malefică a distrus tot“, a declarat Gabriela Avram, încheind prin a spune că, deşi este mignonă, este hotărâtă şi va învinge forţa malefică, adică pe primăriţa Mosor.

Avram a profitat de prezenţa la conferinţa PDL ca să le mulţumească peremiştilor că au „racolat-o“ în 2008 şi i-au deschis calea spre politică. 

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: