O licitație contestată a amânat finalizarea unei investiții

O investiție care trebuia finalizată încă din luna iunie a anului trecut, dar care a fost blocată, se va relua la finele acestei luni. Este vorba de sala de sport din comuna gorjeană Drăgotești, care este realizată prin Compania Națională de Investiții și se ridică la aproximativ 300.000 de euro.

Lucrările la sala de sport din Drăgotești au început în urmă cu doi ani și trebuiau finalizate în luna iunie 2020. La un an de când investiția trebuia să fie gata, autoritățile locale anunță reluarea lucrărilor de către o altă firmă.

”Vestea bună în acest moment este că se vor relua în sfârșit lucrările la sala de sport. Cel mai probabil asta se va întâmpla pe data de 23 iunie. S-a întârziat puțin pentru că licitația a fost contestată și acum s-a terminat procedura. Noi urmează să emitem în zilele următoare ordinul de începe a lucrărilor”, a declarat Vili Pasăre, primarul din Drăgotești.

S-a ajuns în această situație după ce firma care a câștigat inițial licitația nu a făcut lucrările la timp, așa că s-a decis rezilierea contractului.

Compania Națională de Investiții a organizat o altă licitație care a fost contestată și apoi reluată.

Autoritățile locale speră ca, până la sfârșitul acestui an, sala de sport să fie gata.

Vizualizări: 1,246

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: