O localitate din Gorj a primit bani pentru asfaltări, apă și canalizare 

Reușită pentru autoritățile locale și un trai mai bun pentru cetățenii comunei Polovragi. În comună vor ajunge aproximativ peste 21 milioane de lei pentru asfaltări, alimentare cu apă și sistem de canalizare prin programul național ”Anghel Saligny”.

Autoritățile locale din comuna Polovragi au reușit să obțină bani prin acest program de finanțare pentru trei proiecte îndrăznețe pentru localitate care vizează infrastructură și utilități. 

”Am reușit să obținem 10 milioane de lei de lei pentru extinderea sistemului de canalizare și în felul acesta o să avem această utilitate pe toate drumurile principale din comună, în ceea cea privește sistemul de alimentare cu apă avem repartizată suma de 90 de mii de lei pentru captarea a încă două surse de apă, dar și pentru realizarea unui alt bazin și pentru asfaltări am obținut aproximativ 10 milioane de lei pentru 8 kilometri de drum. Vorbim aici de asfaltarea tuturor drumurilor care duc spre mănăstire dar și cele  adiacente acestora”, a declara primarul Gheorghe Epure.

Vizualizări: 4,891

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: