O minoră acuză patru tineri de viol

O tânără de doar 15 ani din Bumbeşti-Jiu susţine că în urmă cu cinci zile a fost violată de patru tineri.  Aceştia au vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani şi sunt din comuna Muşeteşti. Minora susţine că cei patru, printre care şi fostul său iubit, au dus-o într-un apartament, unde au obligat-o să întreţină relaţii sexuale.

Minora de doar 15 ani susţine că cel care a dus-o la apartament este chiar fostul său iubit, sub pretextul unor discuţii care să ducă la împăcarea celor doi. Acolo o aşteptau alţi trei tineri, pe care aceasta spune că îi cunoştea. Minora susţine că cei patru au ameninţat-o cu un cuţit şi au obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu ei. „Când am intrat în apartament şi i-am găsit acolo nu m-am speriat. Îi cunoşteam pe toţi că fusesem de câteva ori cu ei la grătar mai demult şi nu mi se întâmplase nimic. Ei au început să vorbească urât cu mine şi apoi am văzut că devine serios. Unul dintre ei m-a băgat într-o cameră şi mi-a dat o palmă că nu am vrut să fac ce-mi spunea. Mi-au pus cuţitul la gât şi au zis că dacă nu fac ce-mi spun mă taie cu cuţitul. Au zis să mu mai spun la nimeni că mă omoară”, declară minora.

Şi-a schimbat declaraţiile

Rudele fetei susţin au fost rugaţi cu bani de familiile celor patru, însă au refuzat. „Chiar atunci noaptea au venit familiile celor patru şi au implorat-o pe mama fetei să-şi retragă plângerea. Nu există bani care să compenseze ceea ce au făcut ei. Nu are nimeni nevoie de vreo compensaţie financiară, trebuie să plătească pentru ce au făcut, iar poliţia întârzie să ia vreo măsură”, declară Adelin Ungureanu, verişorul tinerei.

Reprezentanţii poliţiei Bumbeşti-Jiu susţin că rezolvarea cazului a fost întârziată din cauza declaraţiilor contradictorii făcute de fată. Ieri tânăra a fost prezentată serviciului de medicină legală pentru a i se efectua probe. „Tânăra a depus prima dată o declaraţie, după care a revenit cu o alta, prin care susţinea că de fapt nu fusese violată şi fusese de comun acord. După asta victima a revenit asupra declaraţiilor şi a spus că de fapt a fost violată. Noi vom continua cercetările şi vom stabili exact care este situaţia reală”, declară Nicolae Cîrstina, agent şef poliţia Bumbeşti Jiu.

Vizualizări: 1,295

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: