O nouă decizie pentru ucigașul interlopului Caiac

Cătălin Marian Mavrichie, ucigașul cunoscutului interlop craiovean Mihai Pârvu, zis „Caiac”, a obținut o nouă decizie de eliberare condiționată din Penitenciarul Târgu Jiu.

„Dispune liberarea condiţionată a condamnatului M.M.C., în prezent deţinut în Penitenciarului Tg-Jiu, din executarea pedepsei de 18 ani închisoare, aplicate prin sentinţa penală nr.259/2009, pronunţată de Tribunalul Dolj. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare”, a decis, miercuri, Judecătoria Târgu Jiu.

Bărbatul de 43 de ani a obținut eliberarea și în vară, dar procurorii au contestat măsura și au avut câștig de cauză.

Cătălin Marian Mavrichie a fost condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru omor calificat. El l-a ucis pe craioveanul Mihai Pârvu, zis Caiac, interlop temut în toată România, în dimineața zilei de 26 august 2008, în urma unui scandal izbucnit după o partidă de poker cu miza de 50.000 de euro.

Mavrichie s-a împrumutat la cămătari pentru partida de poker. După ce a pierdut toți banii, el l-a acuzat pe Caiac că a măsluit cărțile. Furios, interlopul a scos o sabie și l-a tăiat în zona maxilarului. Mavrichie a reacționat și a tras patru focuri de armă, unul nimerindu-l pe Pârvu în torace. Bărbatul a decedat la spital, câteva ore mai târziu.

Vizualizări: 3,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: