O profesoară cu Covid a murit în timpul lecției online

Profesoara din Argentina, în vârstă de 46 de ani, preda Științe Politice la Universitatea Argentina din Buenos Aires. Ea a început să se simtă rău chiar în timpul unei lecții online, în fața a 40 de elevi, relatează The Washington Post și Daily Mail.

Femeia a ajuns la spital, dar a murit la scurt timp. Profesoara Paola De Simone a început dintr-o dată să acuze probleme respiratorii, în timpul lecției online. Abia mai putea să respire, iar elevii ei i-au cerut adresa pentru a putea să trimită o ambulanță.

„Nu pot”, abia a reușit femeia să spună. Ea reușise însă să ia legătura cu soțul ei, care lucrează ca medic, iar elevii ei au rămas online până când bărbatul a ajuns acasă. Femeia a fost dusă la spital, dar a murit la scurt timp.

Anterior, printr-un mesaj publicat pe Twitter, ea a spus că se luptă de o lună de zile cu simptome similare cu COVID-19. 

Argentina a înregistrat peste 450.000 de cazuri de COVID-19, precum și 9.000 de decese. Este una dintre cele mai grav lovite țări din America Latină, iar cazurile au explodat în ultimele săptămâni, după luni de zile de carantină foarte strictă.

Vizualizări: 4,233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: