O rovinăreancă a rămas fără bijuterii la ştrand

Mare atenţie unde vă lăsaţi lucrurile când ieşiţi la iarbă verde sau la ştrand! O tânără din Rovinari care a mers să se răcorească la ştrandul din localitate a rămas ieri fără bijuterii în valoare de 14 milioane de lei vechi pentru că a făcut greşeala să-şi lase geanta nesupravegheată. Tânăra a avut mare noroc, hoţul a fost depistat de poliţişti înainte de a vinde bijuteriile. Poliţia spune însă că în multe dintre cazuri sunt şanse mici să fie prins hoţul aşa că recomandă tuturor să nu-şi lase lucrurile la voia întâmplării. Hoţul este un tânăr de 23 de ani din Rovinari.

Tânăra şi-a dat jos brăţara şi cerceii din aur, le-a pus în geantă şi a intrat în bazinul de apă pentru a înota. Când s-a întors a văzut geanta desfăcută, şi-a dat imediat seama că cineva i-a umblat printre lucruri, iar primul pas a fost să verifice dacă bijuteriile mai sunt, surpriză… acestea dispăruseră. A anunţat imediat poliţia. „La data de 15 iunie orele 18:20, Poliţia oraşului Rovinari a fost sesizată de către o tânără de 18 ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la ştrandul din localitate, persoane necunoscute i-au sustras din geantă o pereche de cercei şi o brăţară, ambele din aur, în valoare de 1.400 lei. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că săvârşirea furtului a fost favorizată de neglijenţa părţii vătămate care şi-a lăsat geanta în care îşi pusese bijuteriile, nesupravegheată”, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.

La scurt timp, hoţul a fost prins. Este vorba de un tânăr de 23 de ani din Rovinari. Acum el este cercetat pentru furt. „După aproximativ o oră, de la sesizarea furtului poliţiştii din localitate au identificat şi reţinut suspectul infracţiunii. Bijuteriile recuperate de poliţişti, au fost restituite părţii vătămate”, a spus Daniel Tică. Tânărul riscă să ajungă după gratii pentru furt.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: