Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

O singură firmă pentru transportul energeticienilor de la Turceni

Complexul Energetic Oltenia a atribuit un contract, pe două luni, pentru transportul energeticienilor de la termocentrala Turceni.

Contractul a fost parafat pe data de 19 ianuarie cu SC Expres Transport – lider de asociere și asociații Ad&Fynutury Trans SRL, Promovidal Serv SRL, Valcas SRL și Csinemoiraz Trans SRL.
„Serviciul de transport a salariaților S.E. Turceni de la domiciliu la locul de muncă și retur” are o valoare de 436.770 lei, fără TVA.

Expres Transport a depus singura ofertă. De altminteri, contractul a fost atribuit fără publicarea prealabilă a unei invitații la procedura concurențială de ofertare.

Și asta după ce licitația deschisă pentru transportul salariaților de la Turceni, pe o durată de 24 de luni, a fost anulată fiindcă s-au depus „numai oferte inacceptabile sau neconforme”.

Vizualizări: 2,822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: