O tanara din Oradea, infectata cu coronavirus: "Am agatat, din greseala, manusa unei infirmiere! A inceput sa tipe ca…"

Marturia Dorei, o tanara oradeanca infectata cu coronavirus dupa ce s-a intors din Italia: "Am agatat, din greseala, manusa unei infirmiere! A inceput sa tipe".

O tanara din Oradea a fost infectata cu coronavirus dupa ce a muncit timp de trei luni intr-o statiune montana din nordul Italiei.

La revenirea in tara si dupa ce a stat 8 zile in carantina, Dora a fost testata pozitiv cu COVID-19 si internata in spital timp de 29 de zile. Tanara a fost asimptomatica in toata aceasta perioada.

Dora din Oradea a fost internata 29 de zile dupa ce a fost infectata cu coronavirus. Marturii socante
"Am aflat că 14 zile primesc medicamente, apoi sunt din nou testată, iar dacă rezultatul e negativ, după 24 de ore îl repetă. Iar dacă sunt două teste negative, atunci sunt externată. Am zis că e OK, că eu am stat deja 8 zile, deci nu voi sta mult...", a declarat oradeanca.

 Dora a petrecut in spital 29 de zile. Tanara nu a prezentat niciun simptom. "Zero (n.r. simptome). Am inteles ca, daca am tensiune mare si nivelul oxigenului mic, exista posibilitatea sa am plamanii afectati. Din ce am vazut la colegele de salon, pare ca o raceala sau cel mult ca o pneumonie. Dar la mine totul era perfect. Nu am avut febra, nu am tusit, nu m-a durut gatul. Da, multi s-au imbolnavit, multi au murit. Dar stirile alarmiste de la televizor doar amplifica frica", a spus ea.

Citeste continuarea aici.

Vizualizări: 3,820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: