O tânără şi-a înjunghiat fratele

Doi fraţi din Negomir s-au luat la ceartă după ce au băut mai mult. Tânăra şi-a agresat fratele cu un cuţit, motiv pentru care pe numele său a fost întocmit un dosar penal. 

Evenimentul a avut loc ieri, la orele 01:57, poliţiştii din comuna Negomir intervenind la incident. „Poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către C.C., din satul Ursoaia, cu privire la faptul că a avut un conflict cu sora sa C.M şi că aceasta l-a agresat fizic cu un obiect tăietor înţepător.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului iar cu ocazia primelor cercetări au stabilit că acest conflict s-a produs pe fondul consumului de alcool şi s-a datorat unor neînţelegeri familiale mai vechi. Pe parcursul conflictului, suspecta C.M., de 22 ani, şi-a agresat fratele cu un obiect tăietor înţepător, provocându-i plăgi înţepate în zona toracică, braţ şi palma dreaptă, altercaţia fiind aplanată de către sora lor, C.M.A., de 23 ani.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca în funcţie de rezultatele cercetărilor şi concluziile medico-legale să se procedeze la încadrarea juridică a faptei“, se arată în comunicatul remis de IPJ Gorj. 

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: