Oameni de afaceri din Mehedinţi şi Gorj, reţinuţi azi-noapte

Şapte persoane, între care mai mulţi oameni de afaceri mehedinţeni, au fost reţinute, joi seară, în urma audierii a 20 dintre cele 38 de persoane ridicate după percheziţiile de joi dimineaţă, pentru acuzaţii de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 10 milioane de euro.

Între cele şapte persoane care au primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore se află oamenii de afaceri din Mehedinţi Constantin Apostol (S.C. Tandreţe Impex SRL), Tiberiu Giuca (S.C. Building Exim SRL), Dan Bălănoiu (S.C. Vulturul Pleşuv SRL), dar şi Nicu Popescu, din Motru, judeţul Gorj, la ora transmiterii acestei ştiri audierile în acest caz continuând la sediul DIICOT Mehedinţi, transmite corespondentul MEDIAFAX. Un alt om de afaceri reţinut este Costi Isvoranu, de la SC Alpha Construct Sistem.

În dosar a mai fost audiat un om de afaceri din Motru, Dan Bobaru de la TPSUT, dar acesta nu a fost reţinut. Un alt important om de afaceri din Mehedinţi, Constantin Bădescu, a fost de asemenea audiat, fără a se lua măsura reţinerii.

Vizualizări: 215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: