Obama – pedofil?

Mâța blândă zgârie rău, zice lumea în târg (și nu doar în Jiu). La fel și popa cu figură blândă, se pare. Să fim direcți și cinici: conform EVZ, popa blând zgârie rău cu unghia în zonele intime ale minorelor. Cristian Tabără este acuzat că ar fi violat o fetiță de 12 ani. Ba nu, mai nasol. Că doar ar fi atins-o într-un mod necuvenit, se zice. Bietul Tabără a ieșit mai rău în presă: pedofil după declarațiile fetiței și impotent după cele ale fostei neveste, care a spus că poate demonstra că nu poate săvârși violuri printr-un simplu certificat medical.

Sigur, ce i se întâmplă lui Cristi Tabără este urât. Asta până la decizia judecătorească. Dacă va fi găsit vinovat, nimic din ceea ce i se va întâmpla ulterior nu va fi prea urât. Și mai e (pe lângă posibila nevinovăție) varianta foarte probabilă în care se înțelege cu familia fetiței și va fi scos nevinovat, chiar dacă faptele s-au petrecut. Iar asta nu vom ști niciodată, cum n-am știut nici la Michael, săracul.

De altfel, să fim serioși și să ne păstrăm decența la adresa părintelui. Dovezi nu pot exista niciodată. Medical, nu se poate proba, pentru că până și fetița recunoaște că nu a existat penetrare. Fără dovezi, e aproape imposibil să fie găsit vinovat de viol. Însă mizeria tabloidelor va rămâne și va plana mereu deasupra bietului Tabără, exact ca norișorii ăia din desene animate care se țin după personaj orice ar face. Întrebarea se pune așa: oare nu poate oricine să găsească mâine zece minore de 12 ani care să mărturisească sub jurământ că au fost violate (fără deflorare) de către... ziceți voi un nume. Obama, să zicem. Vorbim totuși de fetițe de 12 ani. Copiii se zice că nu știu să mintă și o fetiță înlăcrimată explicând cum președintele Americii a atins-o acolo jos e o imagine foarte puternică. Deci spune tu că nu-i adevărat, mister Obama! Sau zi-ne că you can't, ca fosta soție a lui Tabără.

www.mantzy.wordpress.com

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: