Obiectivul e în pericol !

Pandurii sunt in pericol sa nu termine in obiectiv! „Daca nu luam niciun punct din ultimele doua meciuri, terminam pe locul 11”, spune Grigoras care crede totusi ca echipa sa merita sa fie in prima jumatate a ligii intai. Gorjenii joaca in ultimele runde cu Petrolul si Concordia Chiajna.

Cu 2 etape înainte de final, pandurii sunt pe locul 8, cu 5 puncte avans în faţa Petrolului, aflat pe 11. Un eşec cu trupa lui Hamza la Tg Jiu le-ar complica serios situaţia gorjenilor.

Au nevoie de minim un punct

Din candidaţi la cupele europene, pandurii au ajuns să fie în pericol de a rata obiectivul, clasarea în primele 10. Şi asta din cauza parcursului slab din retur, în care trupa lui Grigoraş a strâns doar 14 puncte. Practic în tur, gorjenii au avut faţă de cupele europene dar în retur au acumulat puncte cât o echipă aflată la retrogradare. Ultimele meciuri cu Petrolul şi Chiajna nu vor fi de vacanţă. Trupa lui Grigoraş are 5 puncte avans de ploieşteni şi doar 2 în faţa revelaţiei din retur, Chiajna. Practic o victorie joi cu Petrolul le-ar asigura pandurilor un loc în primele 10. „Să vedem ce facem joi pentru că suntem în pericol să nu îndeplinim obiectivul dacă nu batem Petrolul. Dacă nu luăm niciun punct cu Petrolul şi Chiajna ratăm obiectivul şi teoretic şi practic! Ne ducem pe 11 fără probleme. Sper ca băieţii nu fie deja cu gândul la vacanţă. Mai avem două meciuri, apoi avem suficient timp de vacanţă”, spune Grigoraş. Pandurii au ajuns în această situaţie din cauza jucătorilor pierduţi în iarnă. Grigoraş ar fi trist dacă echipa sa ar termina în afara primelor 10. Gorjenii sunt primii în ţară la posesie şi la numărul de atacuri iniţiate şi au practicat un fotbal ofensiv apreciat de toţi. „Nu cred că am merita să terminăm pe 11, am merita să fim în prima jumătate a clasamentului. Dacă batem Petrolul vom fi foarte mulţumiţi şi vom termina în primele 8”, încheie antrenorul pandurilor.

                                     

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: