Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Explozie de infectări. Cer amânarea primei etape din Liga 1

Universitatea Craiova este într-o situație critică din cauza pandemiei de coronavirus. Nu mai puțin de 13 fotbaliști sunt infectați, iar Mihai Rotaru, patronul oltenilor, crede că echipa sa nu va fi singura cu probleme de efectiv din cauza virusului și cere amânarea primei etape din 2022.

Rotaru a dezvăluit că a făcut deja o cerere la Ligă pentru a amâna meciul cu Rapid, însă speră ca LPF să decidă amânarea întregii etape de săptămâna viitoare pentru a preveni un focar la majoritatea echipelor.  „În momentul ăsta nu știm dacă se joacă. Noi am cerut o amânare la Ligă, dar să ne programeze în aceeași etapă. Am cerut să jucăm luni, încă nu am primit un răspuns. Dacă nu, vedem cum vom sta sâmbătă. În rândul jucătorilor erau 11 infectați ieri. Dacă mai adăugăm și accidentații, ajungem undeva spre 20, și nu știm ce rezultate vom primi la testarea de ieri. Cei de la Rapid au fost de înțeles, nu au fost probleme. Dar, în acest moment, din ce am citit, cred că ar fi mult mai bine ca această etapă să se amâne. Eu am văzut cu ochii mei ce înseamnă răspândirea acestui Omicron, avantajul este că nu sunt simptome grave, dar tot trebuie să stai în carantină. Ar fi mai bine că toată etapa să se amâne. Avem încă doi jucători găsiți pozitiv, acum mi-a venit un mesaj. Deci, sunt 13! Va fi o explozie la toate echipele din România sau la 80% din ele. CFR vine din Spania, unde e nenorocire. Cred că ar fi o soluție amânarea în totalitate a primei etape, a declarat Mihai Rotaru la ProX.

Vizualizări: 835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: