Eugen Trică: Mai sunt de pus la punct unele detalii

ACS Viitorul Târgu Jiu încă poartă negocieri pentru readucerea ca antrenor a lui Eugen Trică şi la o săptămână după despărţirea de fostul tehnician Octavian Benga. Antrenorul oltean a mai pregătit echipa în acest sezon dar a plecat pentru a antrena în Liga 1 pe FCU Craiova, unde nu a rezistat foarte mult timp.

Conducerea clubului ACS Viitorul Târgu Jiu a purtat negocieri cu Eugen Trică, dar, momentan, cele două părți n-au ajuns la niciun acord. Lucrurile s-ar putea clarifica în câteva zile, după cum a admis chiar Trică, pentru liga2.ro.

”Într-adevăr, este posibil să revin la Târgu Jiu, dar, deocamdată, suntem tot în negocieri. Mai sunt de pus la punct unele detalii, iar în două-trei zile voi stabili dacă revin sau nu la Viitorul Târgu Jiu. Sunt șanse să semnez, dar vedem zilele viitoare dacă se va și semna contractul”, a declarat Trică. În actualul sezon, Eugen Trică a condus ACS Viitorul Târgu Jiu între etapele 8 şi 13, interval în care a bifat trei victorii, două remize și o înfrângere, aceasta din urmă chiar în ultimul meci în care a stat pe bancă, atunci când își alesese deja noua echipă.

Antrenorul de 45 de ani a solicitat atunci rezilierea contractului cu trupa din Târgu Jiu pentru a putea semna cu FCU Craiova, echipa pe care chiar el o promovase în Liga 1, unde n-a rezistat însă decât patru etape, după ce a înregistrat trei înfrângeri și o remiză. Conform presei centrale clubul din Bănie ar fi plătit echipei din Târgu Jiu și clauza de reziliere a antrenorului Eugen Trică, în valoare de 13.000 euro.

Trică avea probabil aceeași clauză și în cazul în care era el demis de  ACS Viitorul Târgu Jiu, iar acum negociază termenii noului contract.

În absenţa unui antrenor principal, de pregătirea echipei aflată pe locul 15 în Liga 2 după 16 etape s-au ocupat antrenorul secund Alexandru Ciobanu și antrenorul de la satelitul din Liga 3, Bogdan Chiriac.

Vizualizări: 429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: