Buleică: Nu mă așteptam să mă oferteze Dinamo

Fostul jucător al echipei Pandurii, Alin Buleică, spune că nu se aştepta să primească o ofertă de la Dinamo. Jucător la ACS Viitorul Târgu Jiu până la finalul anului trecut, Buleică a jucat în Liga 1 dar şi în Europa League cu Pandurii Târgu Jiu.

Antrenorul Flavius Stoican a preluat recent Dinamo şi încearcă să facă un lot competitiv. Acesta a remarcat jocul bun al lui Alin Buleică, jucător pe care l-a ofertat pentru a semna cu echipa din Ştefan cel Mare.

Titularizat de Stoican  în amicalul cu Farul de sâmbătă, încheiat la egalitate, scor 2-2, Buleică a fost printre cei mai buni oameni ai „câinilor”, oferind assist-ul din care Dinamo a deschis scorul pe terenul de la Ovidiu. Evoluția bună a lui Buleică îi determină pe șefi să-i ofere un contract fotbalistului de 30 de ani, despre care Stoican spune că are un potențial enorm.

„Dinamo e un club mare, cu o istorie bogată și e o mândrie să fiu aici. Nu mă așteptam să mă oferteze Dinamo acum, dar viața îți oferă și lucruri la care nu te gândești. E o oportunitate pentru mine și cu siguranță voi face față. Nu mi-e frică de presiune, este fotbal. Avem jucători buni, conducere bună, un staff tehnic bun și cu siguranță vom avea rezultate pozitive”, a spus Buleică după meciul cu Farul.

Fotbalistul de 30 de ani s-a despărțit recent, în noiembrie 2021, de ACS Viitorul Târgu Jiu, acolo unde în 2021 l-a avut antrenor şi pe Flavius Stoican. În acest sezon Buleică a strâns nouă meciuri și un assist pentru ACS Viitorul.

Vizualizări: 439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: