Obiectivul pandurilor – 30 de puncte în tur

Preşedintele executiv al echipei Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, a declarat ieri că obiectivul este de a obţine 30 de puncte în turul acestui campionat al Ligii I la fotbal. Pîrvulescu speră să nu mai fie greşeli de arbitraj precum cele din meciul cu Unirea Urziceni, care au lăsat Pandurii fără două puncte, dar le-a scos şi jucătorilor din buzunar primele de victorie.

„Pandurii va avea între 25 şi 30 de puncte la finalul turului. Mi-aş dori 30 de puncte, dar undeva în jur de 25 de puncte ar fi mai realist”, a declarat ieri Eugen Pîrvulescu.

Preşedintele executiv al Clubului Pandurii a făcut aceste declaraţii încurajat fiind de meciul frumos al jucătorilor în prima etapă de campionat, unde  doar greşelile de arbitraj au împiedicat echipa gorjeană să obţină victoria.

„Important este să nu pierdem la Galaţi”

„Pandurii merge la Galaţi să obţină cele trei puncte puse în joc sau măcar un punct. Important este să nu pierdem. Atuul nostru ar fi jocul prestat de echipa noastră în prima etapă cu Unirea Urziceni, joc care ne dă speranţe de viitor”, a spus Pîrvulescu.

Acesta nu se mai teme de arbitraj la meciul de vineri cu Oţelul Galaţi, pentru că arbitru central va fi unul de top: „La Galaţi vom beneficia de arbitrajul lui Cristi Balaj, unul dintre arbitrii de top din România, arbitru FIFA. Nu cred că vor mai fi greşeli ca la meciul precedent”.

Pandurii nu a depus memoriu împotriva lui Crângaşu

Chiar dacă arbitrul din meciul Pandurii – Unirea Urziceni a luat două puncte echipei gorjene, prin anularea unui gol perfect valabil în minutele de prelungiri, clubul condus de Pîrvulescu nu a depus memoriu împotriva acestuia. „Nu am depus memoriu pentru că a fost o fază văzută de o ţară întreagă, Comisia Centrală de Arbitraj va analiza faza şi va lua măsuri. Nu ne încălzeşte cu nimic pe noi că arbitrul Eduard Crângaşu va lua 10 sau 20 de etape de suspendare”, a spus Pîrvulescu.

Preşedintele executiv al pandurilor a fost arbitru şi s-a retras din arbitraj în urma unei greşeli care a dus la viciere de rezultat. Acesta spune că asta nu înseamnă că toţi arbitrii trebuie să procedeze la fel: „Pandurii a fost cea mai dezavantajată echipă în prima etapă din punct de vedere al arbitrajului, a fost o greşeală impardonabilă din partea unui arbitru cu experienţă cu cinci ani de Liga I. Sunt însă convins că a fost o greşeală pe fondul lipsei de concentrare pe final de joc, nu a fost ceva intenţionat. Toţi arbitrii vor să arbitreze bine, dar greşeli s-au făcut şi se fac la orice nivel, aţi văzut ce s-a întâmplat la Campionatul Mondial. Să dea Dumnezeu să fie ultima greşeală de arbitraj împotriva pandurilor”.

REGRET

Pîrvulescu are şi regretul că greşeala lui Eduard Crângaşu le-a scos jucătorilor de la Pandurii prima de victorie din buzunar. „Sper să ne revanşăm faţă de băieţi, pentru că ei au muncit şi pe teren meciul a fost câştigat de ei”.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: