Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ofertă de 500.000 de euro pentru CSU Craiova

Gruparea italiană Juventus Torino a făcut o ofertă de 500.000 de euro clubului CSU Craiova pentru jumătate din drepturile federative ale internaţionalului de juniori Andrei Ivan, în vârstă de 17 ani.

Atacantul CS Universitatea Craiova, Andrei Ivan, a declarat pentru Mediafax, că nu are cunoştinţă despre vreo ofertă de transfer de la Juventus Torino şi a ţinut să menţioneze că în momentul de faţă nu doreşte să plece de la gruparea olteană. "Eu nu ştiu dacă am avut ofertă de la Juventus sau nu. Ştie mai multe lucruri impresarul meu Sorin Paraschiv. Dar eu nu vreau să plec din Bănie, îmi doresc să mai stau un an-doi, să facem performanţe, mai apoi să fiu transferat în străinătate", a spus Ivan, într-o conferinţă de presă, conform site-ului oficial al grupării oltene. Autor al unui gol în partida cu Steaua, scor 1-3, din etapa precedentă, atacantul este convins că va marca şi în meciul cu FC Viitorul de vineri. Conducerea CSU Craiova a refuzat oferta, fiind de acord să înstrăineze jumătate din drepturile federative doar în schimbul sumei de trei milioane de euro, potrivit site-ului revistei oficiale a clubului, www.maximasport.ro.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: