Ofertă de nerefuzat din Turcia pentru un fost pandur

Un fotbalist descoperit şi lansat în fotbalul european de Pandurii Târgu Jiu a primit o ofertă de nerefuzat din prima ligă a Turciei. Alexandru Maxim și-a reziliat contractul cu fosta echipă Mainz și va semna cu Gaziantep.

Fost jucător la Pandurii, Alexandru Maxim și-a reziliat contractul cu Mainz duminică și va continua la Gaziantep, cu care va semna un contract după ce fusese împrumutat de turci în iarnă. Internaționalul român s-a adaptat repede și a impresionat în Turcia, astfel că va semna pe două sezoane cu Gaziantep, a informat Digi Sport.

Venit inițial sub formă de împrumut, Alexandru Maxim va deveni definitiv jucătorilor turcilor, aceasta fiind o veste excelentă și pentru Mirel Rădoi, în perspectiva marelui meci cu Islanda, din barajul pentru Euro 2020.

Maxim și-a relansat cariera în Turcia și a avut o jumătate de sezon excelentă sub comanda lui Marius Șumudică.

Fotbalistul plecat în Germania de la Pandurii a contribuit din plin la ascensiunea echipei sale din Turcia care i/a oferit acum un contract de 900 000 de euro pentru următorii doi ani. Mijlocașul naționalei României l-a impresionat şi pe selecţionerul Mirel Rădoi, după ce a reușit 7 goluri și 2 assist-uri în 17 meciuri bifate.

Mijlocașul a fost aproape și de un transfer la Antalyaspor, club care era gata să ofere aproape un milion de euro în schimbul lui Maxim.

Mijlocașul ajuns la 30 de ani avea un an de contract cu cei de la Mainz, iar acum renunță la Bundesliga, acolo unde a mai evoluat pentru Stuttgart, unde a fost transferat de la Pandurii Târgu Jiu.

Maxim a ajuns la Pandurii în 2011, după ce jucase anterior la Espanyol Barcelorna şi Badalona, în Spania, plecând de la Târgu Jiu în 2013, la Stuttgart, în Germania.

Galerie foto

Vizualizări: 558

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: