Ofertă din Elveţia pentru un jucător al Universităţii Craiova

După ratarea titlului în Liga 1, patronul Mihai Rotaru este dispus la schimbări masive la nivelul lotului Universității Craiova. Primul punct pe ordinea de zi este lista de plecări ce conţine jucătorii care au dezamăgit în acest final de sezon şi la care se va renunţa.

Unul dintre aceşti jucători este albanezul Kamer Qaka adus vara trecută de la Poli Iaşi, pentru 200.000 de euro, dar care s-a dovedit a fi cea mai mare dezamăgire pentru conducerea oltenilor. A evoluat în 10 meciuri în sezonul regulat, fără gol sau pasă de gol oferită, iar în play-off a fost ultilizat doar 22 de minute.

Potrivit italienilor de la "Tutto Mercato Web", Kamer Qaka este dorit de mai multe formaţii din Elveţia, iar transferul său are şanse foarte mari să se realizeze. Cel mai interesat club este Sion, care este antrenată de Paolo Tramezzani, cel care l-a pregătit pe Qaka şi la Livorno. Mijlocaşul de 25 de ani are astfel mari şanse să plece.

De asemenea, Grashopper Zurich este şi ea interesată de serviciile jucătorului albanez. Kamer Qaka este extrem de tentat să plece în Elveţia, mai ales că la Craiova nimeni nu mai are încredere în capacităţile sale. Nici măcar patronul echipei, Mihai Rotaru, care l-a inclus pe o listă a jucătorilor de care se poate despărţi în această scurtă pauză între competiţii.

Fotbalistul născut în fosta Iugoslavie mai are contract cu Craiova până-n vara anului 2023, dar ar putea pleca încă din această vară.

Vizualizări: 1,795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: