Craiova a dat marea lovitură pe piaţa transferurilor

Universitatea Craiova are deja un prim transfer important pentru stagiunea viitoare, cel al lui Vlad Screciu. Fanii îl consideră deja un jucător de bază al oltenilor şi valoarea acestuia este în creştere.

Universitatea Craiova a ratat titlul în Liga 1, dar suporterii n-au plecat de lângă echipă. Dimpotrivă, susţinătorii înflăcăraţi ai craiovenilor fac deja planuri pentru stagiunea viitoare. Fanii cred că Universitatea Craiova a dat marea lovitură pe piaţa transferurilor prin aducerea lui Vlad Screciu pentru stagiunea viitoare

Craiova l-ar putea pierde pe Cicâldău, poate cel mai bun fotbalist din campionatul intern în acest moment dar are deja un înlocuitor pregătit, pe Vladimir Screciu.

Fotbalistul care a explodat în Bănie, dar nu a convins în Belgia, la Genk, a revenit la Universitatea Craiova semnând un nou acord pe cinci sezoane. A fost prima lovitură a campaniei de transferuri din România dat de un club din campionatul intern, iar suporterii Universităţii au toate motivele să fie încrezători.

Pe reţelele de socializare, fanii Universităţii fac deja propuneri de echipă pentru stagiunea viitoare. În mai toate se regăseşte şi numele lui Screciu, un fotbalist care trezeşte entuziasm printre fani. Puştiul de 20 de ani este un produs al clubului din Bănie şi este un fotbalist născut şi crescut în Oltenia. Vladimir Screciu s-a născut la Corabia, o micuţă localitate din judeţul Olt, situată pe malul Dunării. A început fotbalul în oraşul său natal, dar din 2011 a ajuns la juniorii Universităţii. A debutat la Craiova în 2016 şi a avut nevoie de un singur sezon, în ciuda vârstei sale fragede, pentru a impresiona. Benfica şi Fenerbahce au fost primele echipe interesate de el, apoi Ajax l-a trecut de asemenea pe lista jucătorilor observabili.

Primul jucător din Liga 1 născut după 2000, Screciu este considerat deja un mare atu pentru stagiunea viitoare. Cota de piaţă a lui Vladimir Screciu este de 500 de mii de euro dar cei de la Genk au plătit 2 milioane de euro pentru transferul său.

Vizualizări: 1,916

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: