Oferte online la servicii funerare şi înmormântări în rate

În timp de criză şi înmormântările au ajuns un lux. O firmă de pompe  funebre din Târgu-Jiu vine în sprijinul clienţilor cu o gama largă de servicii dar şi cu oferte. Magazinul funcţionează nonstop, însă serviciile se vând cel mai bine online. Atunci când clientul vine la firmă i se prezintă serviciile dar şi modalitatea de plată care este pentru toate buzunarele. Firma face reduceri, negociază cu clientul şi organizează înmormântarea ca la carte.

Organizarea înmormântărilor pare a fi o afacere profitabilă pe timp de criză. O firmă de pompe funebre din Târgu-Jiu oferă o gamă largă de servicii familiilor care dau de necaz. Cei care nu vor să aibă bătaie de cap sună la orice oră la firma respectivă sau trimit un mail, iar angajaţii se ocupă de tot ce este nevoie. „Noi lucrăm nonstop. Avem un număr de telefon afişat la magazin dar şi un site pe Internet. De exemplu dacă se întâmplă vreun deces noaptea, oamenii nu vin la magazin să ia numărul de telefon să ne sune. Ne caută pe internet şi ne contactează. Noi pe internet avem toate serviciile afişate. Vreau să vă spun că de când ne-am făcut site vânzările au mers foarte bine. Numărul clienţilor a crescut”, a declarat Nicu Ignat.

Cei care dau de necaz vin la firma să se intereseze de cele necesare pentru o înmormântare şi aici le sunt prezentate şi serviciile de care ar beneficia. „Noi avem foarte multe servicii. De exemplu, când primim solicitarea ne deplasăm la domiciliu, îmbălsămăm cadavrul îl îmbrăcăm, îl punem în coşciug, facem toate rânduielile, facem pachetele pentru cimitir, ne ocupăm să aranjăm hainele care se dau de pomană, apoi aranjăm maşina mortuară, punem coroanele, cărăm coşciugul la groapă şi organizăm şi înmormântarea. Avem patru băieţi case se ocupă de tot”, a mai spus Nicu Ignat

Înmormântarea se plăteşte în rate

Când vine vorba de preţuri pentru pachetul de servicii funerare se poate negocia, dar firma are oferte pentru clienţi care nu stau foarte bine financiar. Cert este că toate rânduielile şi toate cele necesare pentru o înmormântare costă 3.500 de lei. „La noi o înmormântare costă cam 35 de milioane. Este vorba de pachetul de bază. Dacă avem solicitări mai deosebite costurile cresc, în funcţie de numărul de pachete care le împărţim, de tron, de cruce şi de alte lucruri. Pentru cei care nu au bani şi vor pachetul de bază pentru înmormântare, adică serviciile pe care vi le-am enumerat, luăm 15 milioane de la familie şi apoi ne dau împuternicire să ridicăm ajutorul de înmormântare de la Casa de Pensii. În felul acesta îi scutim şi de cozi”, a mai spus acesta.

CONDIŢII

În perioadele caniculare, firma de pompe funebre se adaptează condiţiilor şi vine cu un capac cu aer condiţionat. „Când este cald noi mergem cu un capac special la tron, care menţine o temperatură constată de 0 grade. Este foarte cald şi nu pot fi ţinuţi în orice condiţii”, mai spus Nicu Ignat. În Gorj este o singură firmă care oferă servicii complete de înmormântare.

Vizualizări: 744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: