Oferte tentante de Revelion pentru gorjenii ocoliţi de criză

Agenţiile de turism din Gorj au scos la vânzare pachetele de Revelion. Ofertele hotelierilor din staţiunile montane sunt foarte tentante, însă gorjenii sunt reticenţi în privinţa preţurilor. Dacă în anii trecuţi cele mai multe solicitări erau pentru staţiunile Sinaia, Braşov sau Predeal, pentru acest Revelion gorjenii preferă Băile Olăneşti, Călimăneşti, Olăneşti, Felix şi Herculane.

Gorjenii care au fost ocoliţi de criză au posibilitatea de a achiziţiona pachete pentru Revelion la preţuri avantajoase. Ofertele sunt foarte variate, iar condiţiile dintre cele mai bune. Ba mai mult hotelierii au scăzut preţurile cu 10-15% faţă de anul trecut. Din cauza tarifelor mici, Băile Olăneşti, Călimăneşti, Herculane, Felix au ajuns să fie preferate în locul staţiunilor montane precum Braşov, Sinaia sau Predeal. Astfel, la Olăneşti un sejur de 3 nopţi cazare, la un hotel de trei stele, cu masă de Revelion, Carnaval şi cină festivă pe data de 1 ianuarie costă 499 lei/persoană, comparativ cu aceleaşi servicii la un hotel de categorie similară din Predeal care valorează între 1200-2500 lei/persoană. “Cele mai căutate au fost staţiunile Olăneşti, Călimăneşti, Herculane şi Govora, unde pentru trei nopţi de cazare, la un hotel de trei stele, masă festivă de Revelion şi Carnaval se plăteşte 499 de lei/persoană. Tarife rezonabile au fost şi la Buşteni, unde pentru trei nopţi de cazare, pensiune completă, masă festivă de Revelion şi cină festivă pe data de 1 ianuarie se plăteşte 900 lei/ persoană. Cele mai ridicate preţuri sunt la Sinaia unde pentru un pachet de 3 nopţi cazare, la un hotel de 4 stele, demipensiune, cină festivă de Revelion şi Dinner Party în data de 1 ianuarie se plăteşte 3 630 lei/persoană”, a declarat Laura Dragu, agent turism.

Chiar dacă ofertele sunt avantajoase, gorjenii sunt reticenţi în privinţa preţurilor. “Până în prezent, s-au vândut aproximativ 30% din pachetele de Revelion. Pentru Crăciun nu am avut solicitări deoarece oamenii preferă să-şi petreacă această sărbătoare în sânul familiei”, a mai precizat Laura Dragu.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: