Omorât de roata tractorului

În dimineaţa zilei de 04.08.2011, ora 08:35, poliţiştii Postului de Poliţie Bustuchin au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că un localnic, de 63 de ani, a suferit leziuni corporale grave, după ce a căzut dintr-un tractor.

La nivelul Poliţiei Oraşului Tg Cărbuneşti s-a constituit o echipă operativă care s-a deplasat imediat la faţa locului pentru a efectua cercetări cu privire la cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că victima, S.I., de 63 de ani, din comuna Bustuchin, se afla pe aripa tractorului condus de către B.I., de 39 de ani, din aceeaşi localitate. În timp ce se aflau în punctul „Şoimu” din pădurea situată în apropierea comunei Bustuchin, victima s-a dezechilibrat şi a căzut de pe aripa tractorului aflat în mers. A fost accidentat grav de roata din spate a tractorului, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Tg. Cărbuneşti. Ulterior, în jurul orelor 14:20, victima a decedat.

Poliţiştii continuă cercetările, în acest caz fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: