Omule bun, de ce trăiești rău?

Sunt Ion Săvoiu, președintele organizației din Gorj a Forței Civice, un partid tânăr, cu oameni drepți, condus de Mihai Răzvan Ungureanu, posibil viitor președinte al României.

Sunt jurist și om de afaceri, sunt gorjean, sunt căsătorit și am trei copii.
Forța Civică este singurul partid din Gorj care îți spune adevărul și care se opune celor care îți fac viața grea: Partidul Social Democrat.

Noi, gorjenii, am fost conduși neîntrerupt, din 1990 până astăzi, de PSD, continuatorul Partidului Comunist Român. Știm cu toții: comuniștii au făcut și foarte multe lucruri bune pentru România și pentru români, în timp ce pesediștii au avut grijă doar de ei și familiile lor. În fața lăcomiei și nesăbuinței lor au căzut victime nu numai gorjenii de rând, ci întreg județul.

În Gorj, infrastructura este la pământ. În acești ani, Gorjul nu a avut oameni de ispravă la București. Banii alocați, total insuficienți, au fost irosiți pe drumuri, poduri, canalizări și alimentări cu apă făcute de mântuială, majoritatea.
În Gorj, serviciile sunt la pământ. PSD-ul a închis porțile județului, în fața investitorilor din afară, și împreună cu o mână de afaceriști locali, a pus monopol pe toate serviciile și spațiile comerciale din județ, blocând apariția hypermarket-urilor și a serviciilor de calitate, anulând orice formă de concurență străină de interesele PSD. În schimb, ni s-au băgat mereu pe gât produse și servicii de calitate îndoielnică, la prețuri nejustificat de mari.

În Gorj, toate instituțiile statului sunt politizate până la nivelul femeii de serviciu, care ar rămâne și ea pe drumuri dacă ar deranja, în vreun fel, interesele Partidului Nesimțit.

Principala unitate economică a județului, Complexul Energetic Oltenia, a fost adusă în pragul falimentului tot de PSD, care a impus la conducerea ei pe unul dintre vicepreședinții Partidului Nesimțit. În afara celor 19.000 de salariați ai CEO, sunt afectate și alte câteva mii de gorjeni, angajați la firmele care prestează diverse servicii pentru CEO.

Blocajul financiar al CEO și impunerea unui conducător tot pesedist chiar și în fruntea vicecampioanei României la fotbal, Pandurii Târgu Jiu, a dus în scurt timp la un șir nesfârșit de contraperformanțe sportive. Iată cum Partidul Nesimțit ne ia nouă, gorjenilor, încet – încet, și una dintre ultimele noastre bucurii: fotbalul de Divizia “A”.

Tot treptat, șefii PSD-ului ne-au inoculat minciuna că Victor Ponta e gorjean. De fapt, pe Ponta îl leagă de noi, gorjenii, doar lipsa de respect și infatuarea cu care ne tratează. De zece ani este deputat de Târgu Jiu, în Parlamentul României. În primii opt ani ne-a mințit că nu are puterea de a aduce măcar un investitor la Târgu Jiu, de a deschide măcar o întreprindere, de a înființa măcar un loc de muncă. De doi ani este primul – ministru al acestei țări, poate cel mai puternic om din stat, dar continuă să nu facă nimic concret pentru Gorj și pentru gorjeni. Ponta este doar Domnul Goe, răsfățatul șefilor Partidului Nesimțit din acest județ. Ei încalcă legea după bunul lor plac pentru că au convingerea că Domnul Goe îi protejează.

Ei, distrugând unitățile economice din județ, au făcut ca rudele și prietenii tăi să ia calea străinătății, în căutarea unui loc de muncă.

Partidul Nesimțit vrea să vă înșele din nou, sperând că n-ați înțeles nimic din ultimii douăzeci și patru de ani, când ați trăit din ce în ce mai rău, din cauză că ați votat rău. Partidul Nesimțit vă îmbie să alegeți ca SENATOR un ins care, deși este ministru în guvernul Ponta, n-a făcut nici el nimic bun pentru Gorj. Sub conducerea lui, universitatea de stat din Târgu Jiu a ajuns pe ultimul loc în România. El îi acoperă pe cei care au adus universitatea în pragul falimentului financiar și moral. El este cel care, cu câțiva ani în urmă, ca om de afaceri, a falimentat intenționat trei întreprinderi gorjene, umplându-și buzunarele, cu lăcomie, și lăsând pe drumuri sute de gorjeni. Asociații lui au făcut pușcărie, el nu, pentru că magistraților le este frică de șefii Partidului Nesimțit.
Șefii PCR-ului s-au crezut veșnici. Oamenii de rând din această țară le-au arătat, însă, în decembrie 1989, că nu-i pot îndura la nesfârșit.

Am convingerea că oamenii simpli din Gorj nu vor mai vota, pe 25 mai, un senator la fel ca ceilalți zece parlamentari pe care i-au trimis, deja, la București, fără niciun folos real pentru județ.

Gorjenii trebuie să înțeleagă că rostul parlamentarului nu este să cheltuiască foarte mulți bani de la buget și să nu facă nimic pentru județ. Un SENATOR trebuie să se lupte pentru Gorj și pentru gorjeni. Vin înaintea dumneavoastră și vă rog: nu mai votați la fel. Aveți deja zece parlamentari care nu vă ajută cu nimic. La ce v-ar fi bun încă unul la fel?

Puterea celor care râd de tine și te înjosesc vine din votul tău.

Pe 25 mai tu le iei votul, le iei puterea!

Pe 25 mai alegi unul ca tine, unul de-al tău!

Ion SĂVOIU,

Viitor SENATOR de Gorj

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: