Opoziţia se uită în pantalonii Puterii...

Se pare că opoziţia din România a făcut o adevărată obsesie pentru bucile cururilor celor de la Putere, din moment ce în aceeaşi zi, 13 februarie, curul lui Boc se lăfăia pe ecranele lui Voiculescu, iar în Senatul României pesedistul Valer Marian se străduia din răsputeri să inducă ideea că premierul actual, Mihai Răzvan Ungureanu, ar fi homosexual sadea. Dacă decizia ziaristului Capatos de a expune poponeaţa lui Boc pe ecranul televizorului (mă gândesc cu groază ce or fi simţit copiii fostului premier când s-au trezit pe ecran cu aşa poze) este o chestiune ce ţine de bun-simţ, de moralitate, de deontologie profesională sau de cei 7 ani de acasă, ceea ce s-a întâmplat în aceeaşi zi în Senatul României întrece  orice aşteptări şi vizează ori psihiatria, ori Codul Penal.

Senatorul de Satu Mare a găsit de cuviinţă să facă un fel de interpelare parlamentară, deşi se afla în grevă sau protest cum declară partidul său, prin care i-a cerut primului ministru să spună nici mai mult nici mai puţin decât că este homosexual. În sprijinul ideii sale, senatorul a adus vorba de câteva întâlniri pe care actualul premier le-ar fi avut cu fostul înalt comisar european Bodo Homboch în diferite locuri din lume. Am crezut că nu văd eu bine când am citit ştirea, pentru că m-am obişnuit cu troaca românească, dar să-l amesteci în tărâţe pe fostul Coordonator Special al Pactului de Stabilitate pentru Europa, fost ministru german al diferitelor domenii, fost membru de partid din partea socialiştilor şi actual CEO al grupului de presă WAZ mi se pare mult prea mult.

Am stat şi m-am gândit ce l-o fi făcut pe bietul senator să aiureze pe banii noştri tocmai în cel mai înalt for legislativ al României şi totodată să-l târască pe personajul neamţ într-o asemenea mizerie balcanică cu care noi cred că ne-am obişnuit deja. Consilierul pe probleme de presă al senatorului care vrea să se uite în pantalonii premierului este nimeni altul decât Ovidiu Ohanesian, cel cu răpirea din Serai, care este un fost angajat al ziarului «România Liberă» şi un apropiat al fostului director Mihai Băcanu. Ori grupul WAZ, condus de Homboch, este sau a fost până anul trecut, proprietarul acestui ziar când a izbucnit un scandal teribil între Băcanu şi grupul nemţesc, certându-se, oficial, pe politica editorială. Intr-un interviu acordat de CEO WAZ anul trecut ziarului «Naţional» acesta a recunoscut că este prieten cu mai mulţi oameni politici şi de afaceri din România, numindu-i pe Adrian Năstase, Mugur Isărescu, Traian Băsescu şi Ion Tiriac.

Cum după întoarcerea din Irak, Ohanesian a făcut o adevărată obsesie pentru o anumită parte a  serviciilor secrete de unde se presupune că ar proveni informaţiile senatorului Marian, nu este greu de presupus că senatorul este un fel de pâlnie prin care cineva toarnă în urechile noastre tot felul de mizerii. Dacă senatorul nu va putea proba afirmaţiile prin care a turnat zoaie peste numele proaspătului premier şi peste al unei personalităţi germane din lumea media care are în subordine 38 de cotidiane şi 108 reviste, atunci individul este de dus la Săpoca sau în faţa instanţelor de judecată!

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: