Oprescu, interceptat și pe holul DNA!

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost interceptat și pe holul DNA, când încerca să se înțeleagă cu un alt suspect asupra declarațiilor. Se pare că acesta din urmă este colaboratorul DNA în cauză și avea pe el tehnică de interceptare.

"După momentul aducerii la sediul Direcției Naționale Anticorupție, inculpatul Oprescu Sorin Mircea a discutat cu (...) pe holul instituției, indicându-i în mod repetat că: 'Nu dăm declarații', 'N-o să dăm declarații', 'Nu dăm declarații, chemăm avocatu", se arată în referatul de arestare întocmit de DNA.

De asemenea, Oprescu s-a interesat dacă banii găsiți asupra lui erau marcați. "După ce inculpatul Oprescu Sorin Mircea a întrebat 'Erau marcați?' și, aflând că (...) nu cunoaște această informație, a stabilit strategia pe care o va urma, cerându-i suspectului să facă la fel: 'Banii (neinteligibil, vorbește în șoaptă)... ai venit să...doamna (...) cu Groapa...', 'De aia te-am chemat, cu Groapa... madam (...)', încercând așadar să determine suspectul să susțină că motivul sosirii sale în imobilul de la (...) nu avea legatură cu vreo sumă de bani", se mai arată în referat.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reținut în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru luare de mită, asupra lui fiind găsiți 25.000 de euro marcați.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: