Orac a fost iertat de Sorin Cârţu

La o zi după ce a fost trimis la echipa a doua, Daniel Orac a fost iertat de Cârţu şi reprimit în lot. Conflictele dintre jucători şi antrenori au dispărut după ce pe banca echipei Pandurii a fost numit Sorin Cârţu. Dacă fostul antrenor Eugen Neagoe a avut probleme cu jucătorii din lot, celebre fiind cazurile Adnan Guso şi Alin Rus, finalizate cu plecarea celor doi de la echipă, în ultimele două luni Pandurii n-au avut parte de probleme din acest punct de vedere. Liniştea echipei a fost tulburată însă chiar vineri după victoria din meciul cu CFR Sorin Cârţu anunţând atunci trimiterea la echipa a doua a lui Daniel Orac pentru „atitudine necorespunzătoare” în vestiar.

Tehnicianul pandurilor era foarte hotărât la conferinţa de presă în care a anunţat că renunţă la serviciile lui Daniel Orac, ulterior revenind însă la sentimente mai bune după ce a purtat o serie de discuţii particulare cu acesta. Preşedintele Marin Condescu nu a intervenit în problema dintre cei doi decât pentru a afla care este situaţia, fără a impune însă ceva uneia dintre părţi. După ce luni părţile nu ajunseseră la o conciliere şi urma ca Orac să meargă la Energia Rovinari, ieri jucătorul a revenit la pregătire cu echipa.

Orac a fost acuzat iniţial de tehnician că a avut o stare de nervozitate şi o atitudine necorespunzătoare în vestiar, fapt ce a dus la un randament scăzut al său la meciul cu CFR. Sorin Cârţu a precizat ieri însă că jucătorul a avut unele probleme personale care au dus la atitudinea sa şi a regretat incidentul: „Am avut o discuţie particulară cu el, a regretat că a creat acea atmosferă şi spune că s-a întâmplat pentru că are şi unele probleme personale. Trebuia să fi discutat aceste probleme înainte de a se ajunge aici, dar poate e şi vina mea că nu am discutat cu el înainte”.

După ce luni l-a trimis să se antreneze la echipa a doua ieri tehnicianul pandurilor l-a iertat pe Orac şi l-a reprimit la antrenamentele echipei mari: „L-am reprimit pe Orac la antrenamente după ce a motivat că a avut acele probleme personale. L-am iertat după incidentul de la meciul cu CFR Cluj după ce a venit  să explice că starea de nervozitate se datorează şi unor probleme pe care nu le cunoşteam. E o greşeală a lui că nu a venit să-mi explice înainte pentru că eram poate mai înţelegători şi niciodată nu s-ar fi întâmplat, poate ceea ce s-a întâmplat, dacă ar fi avut o discuţie în prealabil cu mine”.

Pus ieri în situaţia de a veni la antrenamentele echipei şi a nu fi primit să se antreneze, azi Daniel Orac s-a pregătit normal cu echipa urmând să facă probabil parte din lotul pentru meciul de la Galaţi. Orac a precizat că a avut o reacţie nervoasă necontrolată pentru care şi-a cerut scuze de la Sorin Cârţu şi de la colegii săi:  „A fost o reacţie nervoasă necontrolată din partea mea. Mi-am cerut scuze şi acum totul a revenit la normal. Am revenit la antrenamentele echipei mari şi mă bucur. Ce a fost a fost, acum o să mă concentrez la pregătire pentru meciul de la Galaţi”.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: