Orașul din Gorj unde nu mai sunt locuințe de închiriat

S-au scumpit apartamentele și garsonierele în orașul Rovinari. Prețurile au crescut cu 30-35% de când orașul a început să se dezvolte și să atragă tot mai mulți investitori. „În Rovinari, dacă vrei să cauți chirie, nu găsești”, susține primarul din Rovinari, Robert Filip.

În ultimii ani, prețurile la imobiliare au „explodat” mai ales prin faptul că, în Rovinari, și-au deschis deja porțile două mari fabrici și urmează încă două. „În Rovinari, dacă vrei să cauți chirie, nu găsești. Nu mai sunt. Prețurile sunt sărite cu 30-35% la apartamente. Oamenii știu foarte bine ce vorbesc eu acum. Simt și ei pulsul pieții, ceea ce înseamnă un lucru extrem de important pentru noi. Cei care sunt la a doua fabrică de componente auto au cumpărat apartamente și stau la Rovinari”, a spus primarul din Rovinari.

Două fabrici de componente auto au fost deschise în ultimii doi ani în Rovinari. Investițiile s-au făcut cu multe reclamații și amenzi, a mai explicat primarul Robert Filip, la Tele3: „Prima fabrică a venit să recruteze oameni de la Rovinari pentru țară. Am fost dispus să le dau un spațiu gratis, ca să nu plece de acolo. Nu l-au putut lua, că era prea mic. Apoi am mers în teren și, în două săptămâni, când s-au întors aveau drumul turnat. Au fost reclamații, probleme, Poliție pe capul meu. Ne-au reclamat și unde am construit a doua fabrică de 20 de milioane de euro. Ne-au reclamat că nu avem autorizație”.

Vizualizări: 6,270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: