Organigrama de la CE Turceni, cu dedicaţie pentru Manţog

Organigrama Complexului Energetic Turceni va fi modificată astăzi de Consiliul de Administraţie. Surse din complex susţin că dispare direcţia economică, unde director este Ionel Manţog, care va primi postul de consilier al directorului general Octavian Graure. Teoretic, complexul urmăreşte reducerea de costuri, dar practic în noua organigramă apar două direcţii noi. Singurul punct de vedere oficial pe care am reuşit să îl obţinem a fost al şefului de la resurse umane, Corneliu Gârjoabă, care a spus: „nu daţi nimic, că poate nu se aprobă”.

Schimbările care ar trebui votate astăzi în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie sunt desfiinţarea Direcţiei Economice, condusă de Ionel Manţog, acesta devenind consilierul directorului general.

Noua organigramă nu are mai puţini directori, ci din contră, mai mulţi. Cele două departamente, contabilitate buget-finanţe şi comercial, aflate în subordinea Direcţiei Economice, vor deveni direcţii şi vor fi conduse de Dan Pităroiu, respectiv Gheorghe Copaci. Astfel, cei doi nu vor mai fii şefi de departamente, ci directori. 

De asemenea programele de desulfurare, şlam dens şi modernizarea blocurilor 3 şi 6, aflate până acum în subordinea Direcţiei Economice, vor deveni după aprobarea organigramei departamente, care se vor afla în subordinea directorului general Octavin Graure.

Gârjoabă va fi director

Modificări vor avea loc şi în cadrul Departamentului Management şi Resurse Umane, al cărui şef este Corneliu Gârjoabă. Acesta va deveni şi el director, deoarece departamentul său va fi transformat în direcţie.

Preşedintele CA Turceni, Constantin Bălăşoiu, nu a putut fi contactat telefonic pentru a confirma sau infirma aceste schimbări aflate pe surse. În schimb, şeful departamentului Resurse Umane a spus că va face declaraţii după şedinţa Consiliului de Administraţie, care va avea loc astăzi la ora 12. „Nu vreau să comentez acum nimic, deoarece am putea induce cititorii dumneavoastră în eroare, pentru că există posibilitatea ca organigrama să nu fie votată. Mai bine nu daţi nimic”, a spus Corneliu Gârjoabă.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: