Ovidiu Popescu a demisionat de la Centrul „Brâncuşi“

Ovidiu Popescu a renunțat la funcția de director al Centrului Municipal de Cultură ”Constantin Brâncuși”. Acesta a solicitat Consiliului Local şi Primăriei Municipiului Târgu Jiu rezilierea contractului de management din motive personale de sănătate. Pentru următoarele 30 de zile se va afla în perioada de preaviz, timp în care va asigura tranziția logistică a programelor pentru continuarea lor.

Ovidiu Popescu a demisionat din funcția de director al Centrului de Cultură ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, la un an de la instalare. Într-un comunicat de presă Ovidiu Popescu a explicat că la baza gestului său stau probleme de sănătate, nefiind vorba de presiuni politice sau de altă natură.

„Pentru a evita orice speculaţii sau interpretări eronate ale deciziei mele, menţionez că este vorba de o hotărâre personală determinată de motive de sănătate. Nu au existat nici un fel de presiuni politice sau de altă natură din partea autorităţilor. Mulţumesc primarului municipiului Târgu Jiu, domnul Florin Cârciumaru pentru înţelegere şi îl asigur că echipa formată la Centrul „Brâncuşi” din Târgu Jiu este în măsură să continue proiectele lansate şi să asigure activitatea instituţiei în cele mai bune condiţii. În perioada legală a preavizului de 30 de zile voi asigura tranziţia logistică a programelor pentru continuarea lor”, se arată în comunicatul trimis redacției.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: