Pacient dat afară din Secţia de Psihiatrie

Un bărbat a stat ore în şir căzut în stradă în faţa Spitalului de la Pasarelă, fără ca cineva să-l bage în seamă. Identitatea acestuia nu este cunoscută, însă este cert faptul că a fost externat joi de dimineaţă din Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Joi seara bărbatul a ajuns tot la psihiatrie după ce o echipă Gorj Tv a anunţat ambulanţa. A fost dus iniţial  la Unitatea de primiri Urgenţe, de unde a fost transferat la Psihiatrie.

Identitatea bărbatului nu este cunoscută şi cel mai probabil este vorba de un  om al străzii. Acesta a fost externat ieri de dimineaţă din secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu şi a apucat doar să iasă pe poarta spitalului, după care a căzut. „A stat toată ziua în stradă. A fost internat la Psihiatrie şi cred că l-au externat. A căzut în stradă. Jumătate stătea pe trotuar jumătate în stradă, chiar în curbă. Putea să-l calce oricând o maşină. Toată lumea credea că este băut. Cred că a stata câteva ore bune în  stradă”, a spus un târgujian din zonă.

Echipa Gorj Tv a solicitat ajutorul ambulanţei întrucât bărbatul nu se putea deplasa. „Nu ştim ce să facem cu el. O să-l ducem la UPU şi probabil de acolo ne vor trimite cu el la Psihiatrie. Cel mai probabil este un caz social, un om al străzii şi mereu ne confruntăm cu astfel de probleme”, au spus cei de la Ambulanţă.

A fost trimis tot la Psihiatrie

Ambulanţa l-a transportat pe bărbat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean unde a stat aproximativ o oră, după care a fost transportat la Psihiatrie. Bărbatul a mai ajuns la spital în aceeaşi stare în urmă cu câteva zile. „L-a mai adus ambulanţa acum două zile la UPU şi eram tot eu de gardă. L-am trimis la Psihiatrie şi cei de acolo l-au externat. A ajuns acum iar la noi şi, ca data trecută, îl trimit tot la Psihiatrie, că altă posibilitate nu am”, a spus Ramona Oprea, medic UPU.

Bărbatul a fost primit joi seara în secţia de Psihiatrie, dar cel mai probabil nu va fi ţinut aici mult timp şi va sfârşi din nou în stradă.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: