Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pacientă cu greutate

O femeie din Rovinari care cântăreşte peste 250 de kilograme a fost coborâtă ieri la Ambulanţă din blocul în care locuia cu ajutorul unei echipe a pompierilor militari, chemată în ajutor de echipajul de la salvare. Aurelia Stanciu are 48 de ani şi suferă de mai multe boli, ea fiind îngrijită în ultimii ani de sora sa, care acum a chemat o Ambulanţă pentru a o duce la spital. Femeia locuieşte la etajul 1 al unui bloc, pompierii având nevoie de o targă specială, care să suporte greutatea respectivă.  Echipajul de la salvare venit la faţa locului a constatat că nu poate să o transporte pe pacientă fără un sprijin suplimentar şi, în consecinţă, a solicitat ajutorul pompierilor militari. Medicul Pastia Militaru a menţionat că femeia suferea de mai multe boli, atât cardiovasculare, cât şi de unele generate de lipsa mişcării. "Are insuficienţă cardiacă congestivă de clasa a patra, obezitate gradul patru, are necroză în unele părţi ale corpului, are cangrenă la ambii sâni, edem la membrele superioare şi inferioare, precum şi la abdomen, e rău de tot. N-a fost dusă la timp la spital, iar acum, când a fost să o ducem nu am putut noi să o transportăm fără sprijinul pompierilor", a menţionat medicul.
 Aurelia Stanciu a fost adusă în cele din urmă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, unde, de asemenea, a fost coborâtă din Salvare de către pompierii militari. Femeia a rămas internată în Unitatea de Primire Urgenţă, medicii încercând aici să îi acorde primul ajutor de care avea nevoie. Aseară târziu pacientei i se pregătea externarea de la Târgu Jiu, ea urmând să fie reinternată la spitalul din Rovinari.
 


Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: