Paicu, dat în judecată de angajaţi

Deţinuţi la curăţenie

Un grup format din 30 de deţinuţi de Penitenciarul Târgu Jiu au participat, sâmbătă, la campania de curăţenie din cadrul proiectului “Let s Do It, România. În acest sens, între Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Asociaţia Ecco Asist, cea care a iniţiat această campanie naţională, s-a încheiat un acord de parteneriat. Deţinuţii au ecologizat zona cuprinsă între staţia de tren Parâng şi Bumbeşti Jiu. (D.M.)

Se redeschide Biblioteca Judeţeană pentru Copiii şi Tineret

Biblioteca Judeţeană pentru Copii şi Tineret “Christian Tell” din Târgu Jiu se va redeschide în luna octombrie. Instituţia nu a mai funcţionat timp de câteva luni de zile deoarece şi-a mutat sediul din clădirea de pe strada Siretului în incinta Centrului Militar Judeţean Gorj. Redeschiderea instituţiei de cultură a fost întârziată din cauza numărul mare de cărţi ce au trebuit a fi inventariate. Cititorii vor putea avea acces la bibliotecă de luni până vineri, în fiecare zi, între orele 8.30-19.30. (D.M.)    

Paicu, dat în judecată de angajaţi

Primarul din Bălesti, Aristică Paicu, este purtat prin tribunale de subalternii săi, după ce oamenilor le-au fost tăiate sporurile salariale, aceştia ajungând să aibă salarii de 500 de lei. „Toţi angajaţii m-au dat în judecată, eu înţeleg că sunt nemulţumiţi dar nu am ce face, am procedat după lege am eliminat la începutul anului sporurile de mobilitate, fidelitate şi condiţii vătămătoare”, a precizat Aristică Paicu, primarul comunei Băleşti. (L.G.)

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: