Palatul Copiilor îşi deschide porţile. Cântă Bacio!

Palatul Copiilor din Târgu Jiu şi cluburile din judeţ îşi vor deschide porţile începând de săptămâna viitoare. Anul şcolar va debuta cu un spectacol de muzică uşoară, muzică populară, folk şi dans modern care va avea loc în data de 1 octombrie, la ora 19.00, la amfiteatrul din zona centrală a municipiului. Nu vor lipsi nici jocurile de lumini şi focurile de artificii.

Palatul Copiilor din Târgu Jiu efectuează şi în această săptămână înscrieri pentru cele 23 de cercuri pe care le organizează în anul şcolar 2012/2013. Până în momentul de faţă, peste 2500 de copii cu vârste cuprinse între 5-18 ani şi-au anunţat intenţia de participa la activităţile instituţiei. Cele mai solicitate au fost cercurile de gimnastică, dans modern, cultură şi civilizaţie engleză, cultură şi civilizaţie franceză, informatică, protecţia mediului, muzică uşoară, muzică folk, cenaclul literar şi pictură.

Anul trecut, aproximativ 3.500 de elevi au frecventat cursurile Palatului Copiilor din Târgu Jiu şi alţi 9.000 de copii au fost înscrişi la cluburile din judeţ. “Ne aşteptăm ca şi în acest an să avem aproximativ 3.500 de elevi. Efectuăm în continuare înscrieri pentru că, din experienţa anilor trecuţi, ştim că foarte mulţi părinţi vin să-şi înscrie copiii în jurul datei de 1 octombrie”, a declarat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor Târgu Jiu.

Deschiderea anului şcolar va avea loc pe data de 1 octombrie, ora 19.00, la amfiteatrul din zona centrală. “Şi în acest an, cu ocazia deschiderii anului şcolar, vom organiza un spectacol de muzică uşoară, muzică folk, muzică populară şi dans modern. Alături de copii va cânta şi Bacio. Aşa cum i-am obişnuit deja pe cei mici vom avea focuri de artificii şi jocuri de lumini”, a mai precizat Pompiliu Ciolacu.     

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: