Europarlamentarul Marinescu, ignorat de conducerea PDL Gorj

Conducerea Partidului Democrat Liberal îi ignoră pe toţi cei care vin în Gorj, fie ca sunt miniştrii sau europarlamentari! După ce preşedintele partidului, Ion Ruşeţ, a lipsit de la vizita Ministrului Dezvoltării, Elena Udrea, acelaşi lucru s-a întâmplat ieri când a venit în Gorj europarlamentarul Marian Jean Marinescu, pentru a-şi prezenta activitatea.

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a venit ieri în Gorj pentru a-şi prezenta activitatea în Parlamentul European, iar cu această ocazie a adus şi câteva lămuriri cu privire la ceea ce înseamnă regionalizarea, un subiect dezbătut foarte mult în ultimul timp. Din păcate, cei care ar trebui să ofere aceste detalii sunt parlamentarii de Gorj, însă niciunul nu a fost prezent la întâlnirea cu europarlamentarul. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în urmă cu câteva săptămâni când în Gorj a venit Elena Udrea. “Pentru că se vorbeşte foarte mult de regionalizare, vreau să vă spun că eu văd doar avantaje, deoarece banii pentru proiecte vor venii direct la autorităţile locale şi nu va mai fi pixul la Consiliul Judeţean”, a spus Marian Jean Marinescu, europarlamentar PDL, care reprezintă şi Gorjul la Bruxelles. Singurul pedelist prezent a fost Dan Vâlceanu, purtător de cuvânt al organizaţiei.

„Vă spun care sunt avantajele: toate birourile judeţene se micşorează ca volum şi se duc la primării, descentralizarea înseamnă plecarea activităţii împreună cu banii, adică vor fi mai mulţi bani în localităţi”

Marian Jean Marinescu

IMPLICARE

Europarlamentarul din Dolj a sprijinit în judeţul nostru mai ales evenimentele culturale. Se cunoaşte implicarea acestuia în Festivalul Internaţional Gorj Fest.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: