Pământul îi lasă fără alocaţii complementare

Aproximativ 200 de familii din comuna Polovragi au rămas fără alocaţii complementare sau monoparentale din cauză că au mai mult de 20 de ari de teren intravilan. La sfârşitul anului trecut circa 300 de dosare se aflau în plată, comparativ cu această lună când numărul celor care întrunesc noile condiţii nu depăşeşte de 100. (D.M.)   

Pe scurt:

Vârstnicii dau click

Persoanele vârstnice din judeţul Gorj care au un computer acasă, dar nu ştiu cum să îl folosească au acum această şansă. Biblioteca Judeţeană „Christian Tell” oferă din această lună cursuri gratuite de iniţiere a calculatorului pentru seniori. Durata acestora va fi de patru zile şi se vor desfăşura la sediul instituţiei. (A.A.)

Manifestări culturale la Dobriţa

Zeci de activităţi culturale şi spectacole folclorice vor avea loc luna aceasta în mai toate centrele culturale din judeţ. Manifestările vor avea loc cu ocazia deschiderii salonului de iarnă al artelor populare. Urmează ca mâine vernisajele şi spectacolul să se mute <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la Dobriţa şi Bâlta. Potrivit directorului Şcolii Populare de Artă, Viorel Gârbaciu, salonul se va desfăşura în 14 etape, având loc chiar şi câte două manifestări culturale pe zi. (C.S.)

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: