Pandurii a făcut recurs şi anunță că va juca în Liga 2

Pandurii Târgu Jiu a primit o veste proastă din partea Comisiei de Disciplină și Etică a FRF, care nu a acordat clubului certificarea pentru a evolua în Liga 2. Gorjenii anunţă că au făcut deja recurs la această decizie şi se aşteaptă la o rezolvare favorabilă.

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a anunţat oficial că a făcut recurs la decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF din ședința din 17 august, cu privire la refuzul acordării certificatului de participarea Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu la Campionatul Național al Ligii a doua.

Formaţia gorjeană se confruntă cu mari probleme financiare şi nu a primit certificarea pentru noul sezon al Ligii 2, ediția 2020-2021.

Antrenorul Călin Cojocaru susține, însă, că decizia Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal poate fi atacată și că este sigur că gruparea gorjeană va obține, până la urmă, dreptul de a continua la Liga 2.

Antrenorul gorjenilor, Călin Cojocaru, este însă convins că Pandurii Târgu Jiu va continua să joace în Liga 2, fiindcă echipa va face recurs și este convins că îl va câștiga. ”Nu este o decizie definitivă. Clubul va face recurs și sunt convins că vom avea câștig de cauză. Ne pregătim în continuare, până la luarea unei decizii definitive. Ne pregătim pentru Liga a 2-a. Așteptăm decizia Comisiei de Recurs. Cum a luat Sibiul și Turris licența la recurs, așa o să luăm și noi”, a declarat, pentru Liga2.ro, Călin Cojocaru.

Întrebat ce va face dacă Pandurii nu va obține, totuși, certificarea nici la recurs, Călin Cojocaru a spus: ”Sigur o să o obținem.” În cazul în care decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF rămâne aceeași, atunci noul sezon al Ligii 2 va începe cu număr par de echipe, 20, după un format inedit, care va fi aprobat în Comitetul Executiv al FRF de marți, 18 august. Noul sezon al Ligii 2 e programat să înceapă, în mod oficial, la 29 august, însă va fi amânat pentru primul weekend al lunii septembrie.

Vizualizări: 1,301

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: