Pandurii a luat bătaie cu 3-1 de la Poli Iaşi

Pandurii n-au reuşit să treacă de şaisprezecimile Cupei României, echipa din Târgu Jiu fiind surclasată de gazde cu scorul de 3-1. Cu rezervele şi o mare parte din jucătorii care au evoluat doar la echipa a doua, Florin Bejinaru a abordat jocul cu doar un atacant de profesie, Cosmin Tilincă, acesta ajungând destul de des în faţa porţii dar nereuşind să finalizeze.

Adrian Rusu a fost desemnat căpitan de echipă pentru acest meci fiind jucătorul cu cea mai mare vechime la Pandurii. El a fost şi marcator al unicului gol al celor de la Pandurii reuşind să mai împiedice un gol ca şi făcut. În primele minute de joc, Bâlbă a ajuns în faţa porţii unde a primit o pasă de pe dreapta şutând slab de la 5 metri în portarul Stanca. Panduri au fost în faţa golului după zece minute de joc când Stancu a pătruns în careu pe partea stângă, dar şutul său de la 14 metri a trecut mult peste poarta lui Pleşca. Acelaşi Stancu l-a văzut bine plasat pe Tilincă şi i-a pasat în adâncime atacantul fiind surprins în off-said.

Au jucat rezervele

În minutul 20, o acţiune de atac a Pandurilor prin Tilincă pătruns în careul advers dar a fost semnalizat din nou în ofsaid. Gazdele au deschis scorul în minutul 24 când Bratu a înscris pentru Poli Iaşi din foarfecă de la 7 metri după ce Bujor a sprintat puternic pe dreapta şi a centrat în faţa porţii. Un minut mai târziu, Tilincă a fost în faţa egalării surprinzându-l ieşit pe portarul Pleşca, a lobat balonul de la 16 metri dar portarul gazdelor a revenit şi a prins în faţa porţii.

În minutul 35, s-a consemnat o ocazie dublă pentru gazde, Bujor trimiţând de la opt metri în pumnul lui Stanca care a respins la Bersjak acesta şutând peste poarta goală pentru că Stanca era căzut.

Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 40 când a înscris Bujor care a pătruns pe centrul careului şi a şutat de la 15 metri pe lângă Stanca; a ieşit prea mult din poartă.

Intrarea lui Diaconu pe final de repriză a dus la două faze de poartă consecutive. Acesta a scăpat singur către poartă şi a pătruns în careu şi a centrat pentru Tilincă dar balonul a ajuns la un adversar. Tot el şutând puternic de la 14 metri puţin pe lângă poartă. La reluarea jocului Tilincă a încercat să trimită balonul în poartă din alunecare de la 5 metri dar portarul advers a preluat mingea chiar de la piciorul său.  Pandurii a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 78 când, la un corner de pe stânga executat de Nalaţi,  Rusu s-a înălţat în careu şi a înscris cu capul de la 7-8 metri.

În ultimul minut de joc gazdele au reuşit să înscrie din nou prin Bersnjak care a înscris cu un şut plasat de la 20 de metri.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: