Start cu întârziere pentru Gilortul Cărbuneşti

Gilortul Târgu Cărbuneşti va debuta în sfârşit în noul sezon de Liga 3, după ce a ratat startul din prima etapă. Gorjenii au avut şapte cazuri de COVID-19 dar la retestarea din această săptămână a mai rămas doar unul.

Gilortul Cărbuneşti nu a jucat în prima etapă a Ligii 3 dar nici nu a avut mai mult timp de pregătire. După ce o serie de teste COVID-19 au fost pozitive, DSP a oprit antrenamentele echipei până la următoarele teste. La ultima testare un singur jucător a mai fost pozitiv şi restul echipei a putut relua pregătirea. Acum oficialii clubului anunţă că meciul din etapa a doua cu CSM Deva se va putea disputa: „Gilortul a avut o vacanță mai lungă decât celelalte competitoare din serie. Echipa noastră va juca sâmbătă de la ora 17:00, pe Stadionul Cristinel Răducan, cu CSM Deva, meciul contând pentru etapa a doua din cadrul seriei 7, Liga 3, ediția 2020-2021. Băieții noștri revin pe propria arenă într-un meci oficial după aproape 10 luni de la succesul cu 4-1 din 30 noiembrie 2019, înregistrat împotriva formației ACS Poli Timișoara. Așteptăm și de această dată tot un succes din partea formației noastre”.

Partida din prima etapă dintre Gaz Metan Mediaș 2 şi  Gilortul, care trebuia să se dispute în etapa inaugurală, a fost reprogramată. FRF a înștiințat ieri clubul gorjean că meciul va avea loc marți 29 septembrie, începând cu ora 17:00.

Vizualizări: 394

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: