Pandurii ajung azi în Austria

Pandurii au trecut ieri graniţa în Ungaria unde s-au oprit pentru 24 de ore pentru a juca un prim meci de verificare cu Ujpest Budapesta. Drumul spre Ungaria a mai inclus o oprire la Sânnicolau Mare, acolo unde Sorin Cârţu a programat un singur antrenament, seara, jucătorii petrecând aproape întreaga zi pe drum. Pandurii urmează să părăsească azi Budapesta pentru a ajunge în Austria, acolo unde vor rămâne pânăpe data de 23 iulie când vor reveni în ţară. 
La Sânnicolau Mare gorjenii s-au antrenat pe terenul celor de la Unirea, ieri gorjenii susţinând un prim amical în afara ţării. Jocul cu Ujpest a stârnit interesul în ţară, pentru că echipa din Budapesta a susţinut cu această ocazie ultimul test înaintea meciului cu Steaua. Cei 26 de jucători aflaţi sub comanda lui Sorin Cârţu au ajuns ieri în jurul prânzului la Budapesta fiind cazaţi la hotel Danubiu. Aseară, de la ora 20:00, ora Ungariei, Pandurii au disputat meciul amical cu Ujpet, programat pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta.
Ujpest Budapesta, ocupanta locului doi în campionatul Ungariei, va fi adversara Stelei în turul doi preliminar al Ligii Europa. După acest prim joc amical susţinut în Ungaria, Pandurii se vor deplasa spre Austria unde vor efectua atât pregătirea fizică dar şi o serie de cinci jocuri amicale în compania formaţiilor SK Austria Karnten din Austria, Napoli din Italia, Treviso din Italia, Slavia Sofia din Bulgaria şi Chelsea II din Anglia. La revenirea din Austria Pandurii vor mai juca un amical pe data de 22 iulie tot în Ungaria, cu MTK Budapesta. 

Gorjenii vor fi cantonaţi la Bad Kleinkirchheim.

Stagiul de pregătore pe care Pandurii îl susţin în Austria este programat în perioada 11-23 iulie în staţiunea montană Bad Kleinkirchheim. 
Localitatea este situatăla 60 de kilometri de Salzburg, în apropiere de Klagenfurt, oraşul în care Unirea va juca meciurile din cupele europene. La Bad Kleinkirchheim, delegaţia pandurilor se va caza la Hotel Kirchheimerhof unde s-a negociat un preţ de 83 euro / jucător inclusiv TVA, acesta incluzând şi cele cinci meciuri de verificare, precum şi serviciile necesare unei echipe de fotbal ,spălat echipament pecum şi refacerea după efort. În urmă cu un an Pandurii au efectuat un stagiu de pregătire tot în Austria, în staţiunea Eichgraben, după ce în 2007 au fost cantonaţi la Kaprun dar n-au putut susţine prea multe meciuri amicale din cauza ploilor torenţiale. Gorjenii speră acum să aibă parte de un stagiu fără prea multe ploi, având doar un singur stagiu la dispoziţie pentru pregătirea de vară. 
Hotelul situat la altitudine le oferă în acest preţ un teren de antrenament, 3 arbitrii la fiecare joc amical, asisitenţă medicală, apă, spălatul echipamentului de două ori pe zi, sală conferinţă plus alte facilităţi. În afara celor cinci amicale programate la Bad Kleinkirchheim, echipa din Târgu Jiu va mai disputa un joc de verificare, la revenirea în ţară, tot la Budapesta. 


Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: