Pandurii, amical la Severin în aşteptarea lui Pustai

Jucătorii de la Pandurii au revenit ieri la antrenamente şi se pregătesc pentru meciul amical programat cu CSU Craiova. Următorul meci din campionat este pe 18 octombrie, pe Municipal, cu echipa antrenată de Cristi Pustai, ASA Târgu Mureş.

Pandurii Târgu Jiu are programat, sâmbătă, un amical cu CSU Craiova. Deşi este pauză competiţională, jucătorii s-au întors ieri la antrenamente. Jocul se va disputa pe terenul din Severin, sâmbătă, cu începere de la ora 16:00.

Următorul meci al pandurilor din campionat va fi cu echipa fostului antrenor Cristi Pustai. Acesta şi-a început activitatea la nou promovata ASA Târgu Mureş şi a luat primele trei puncte în meciul cu CFR Cluj. Victoria împotriva clujenilor a dus-o pe ASA la doar două puncte de podium şi la şapte puncte de liderul Steaua. În acelaşi timp, Pandurii ocupă locul 13 în clasament.

Pustai a reziliat contractul cu Pandurii, în mod amiabil, în locul său venind Petre Grigoraş. Ulterior, relaţia dintre preşedintele CA Mihai Prunariu şi fostul antrenor Pustai s-a stricat deoarece tehnicianul a dat clubul în judecată pentru a recupera nişte sume restante. Prunariu susţinea însă că banii i-au fost viraţi în cont, dar cu o întârziere. În primă instanţă, Pustai a pierdut procesul.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: