Pandurii asteapta „injectia” cu fonduri de la CEO

Infiintarea Complexului Energetic Oltenia le creeaza probleme pandurilor. Bugetul colosului energetic, aprobat saptamana trecuta, nu prevede bani alocati catre Pandurii sau catre sectiile de handbal si baschet ale Energiei. Marin Condescu a apelat la ajutorul primarului Florin Carciumaru care a intervenit pe langa prim ministrul Victor Ponta. Bugetul CEO va fi rectificat miercuri.


Pandurii trec prin momente mai puţin plăcute. Cum mare parte din bugetul echipei de fotbal provenea de la Complexurile Energetice Rovinari şi Turceni, fuziunea acestora le-a încurcat socotelile celor de la Pandurii.

Condescu a intervenit la Ponta prin Carciumaru


Aprobat chiar săptămâna trecută, bugetul Complexului Energetic Oltenia, nu conţine fonduri alocate către fotbal, handbal sau baschet. Şeful pandurilor, Marin Condescu a intervenit însă prin intermediul primarului Florin Cârciumaru pe lângă prim ministrul Victor Ponta iar bugetul CEO va fi rectificat miercuri. „O sa ma bucur in continuare, chiar am discutat si cu primarul Florin Carciumaru, probabil ca va exista solutie de sprijin si pentru echipa de fotbal, e pana la urma mandria judetului. Poate de data asta vor pleca de sus si vor termina tot sus nu ca in alti ani cand au plecat de sus si au terminat mai jos”, a declarat Ponta la recenta sa vizita in Gorj. Pandurii au avut ceva probleme cu plata salariilor către jucători tocmai cauza lipsei de fonduri. Surse din interiorul clubului susţin chiar că antrenorul Petre Grigoraş nu şi-a mai primit salariul din luna mai! Tehnicianul a dorit să-şi ţină elevii cu plata la zi dar a ajuns se pare la capătul răbdării. Pandurii au parte de un buget record în acest sezon, de aproape 9 milioane de euro! Pe lângă banii încasaţi de la finanţatori, gorjenii au luat 2 milioane de euro de la Steaua în contul transferurilor lui Matei, Chiricheş şi Pintilii dar şi 2 milioane din drepturile TV

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: