Pandurii deschide etapa cu meciul de inaugurare a stadionului

Pandurii Târgu Jiu va deschide etapa a 14-a a Ligii 2, jucând primul meci cu Universitatea Cluj. Partida în care se inaugurează noul stadion din Târgu Jiu va fi transmisă în direct de cele trei televiziuni de sport, televiziunile centrale dovedind deja un mare interes pentru inaugurarea noii arene de la Târgu Jiu.

Etapa a 14-a va debuta cu meciul de la Târgu Jiu dintre Pandurii şi Universitatea Cluj, care nu era primul meci al etapei, dar a devenit după ce Petrolul a amânat meciul cu Turris Turnu Măgurele. Faţă de programarea iniţială, etapa a 14-a a Ligii 2 a suferit câteva modificări.

Această etapă va aduce o nouă partidă amânată pentru o dată ulterioară, două jocuri mutate la alte ore în ziua de sâmbătă, dar şi cinci meciuri care vor fi, în total, transmise la TV.

Astfel, etapa a 14-a nu va mai debuta joi seară, aşa cum se stabilise iniţial, cu meciul Turris-Oltul - Petrolul, fiindcă prahovenii au obţinut amânarea acestei partide, deoarece are doi jucători convocaţi la naţionala U18. Nu acelaşi lucru l-a solicitat şi Rapid sau Csikszereda, care dau şi ele câte doi jucători la acelaşi lot, dar au preferat să nu amâne meciurile.

Din acest motiv etapa începe vineri seară, de la ora 18:00, la Târgu Jiu, acolo unde va avea loc o premieră în fotbalul românesc, inaugurarea unui nou stadion cu un meci oficial din campionatul Ligii 2. Se întâlnesc două echipe cu nume şi cu tradiţie de zeci de ani din fotbalul românesc, însă care nu traversează momente foarte bune în această perioadă. 

Etapa se va încheia tocmai pe 20 noiembrie, atunci când a fost programată partida dintre Turris Oltul Turnu Măgurele şi Petrolul Ploieşti pentru care ora nu a fost încă stabilită.

Program etapa a 14-a:

vineri, 25 octombrie, ora 18:00

Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Cluj - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1  

sâmbătă, 26 octombrie, ora 11:00

Farul Constanţa - CS Mioveni    

Daco-Getica Bucureşti - Sportul Snagov    

Concordia Chiajna - FK Csikszereda    

Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Metaloglobus Bucureşti   

sâmbătă, 26 octombrie, ora 12:00

Rapid - Ripensia Timişoara - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1 

sâmbătă, 26 octombrie, ora 14:00

ASU Politehnica Timişoara - Dunărea Călăraşi    

duminică, 27 octombrie, ora 12:30

CSM Reşiţa - UTA Arad - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1  

luni, 28 octombrie, ora 18:00

Campionii FC Argeş - SCM Gloria Buzău - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1   

amânat, miercuri, 20 noiembrie

Turris Oltul Turnu Măgurele - Petrolul Ploieşti - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

Vizualizări: 719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: