Pandurii a adus antrenor, Tibi Bălan a susţinut primul antrenament

Plecarea lui Adrian Bogoi a lăsat Pandurii luni fără antrenor, dar marţi conducerea clubului a adus deja noul tehnician care se va ocupa de pregătirea echipei. Este vorba de Tibi Bălan, fostul mare jucător debutând recent în antrenorat la FC Voluntari 2. 

Rămasă de luni fără antrenor, echipa de fotbal din Târgu Jiu va avea un nou tehnician pe bancă la meciul de inaugurare a stadionului. Directorul sportiv Camilian Floroiu l-a prezentat pe noul tehnician jucătorilor la antrenamentul de marţi seara, primul antrenament pe care cei de la Pandurii l-au susţinut pe iarba noii arene. 

În ceea ce priveşte plecarea neaşteptată a lui Adrian Bogoi, care a părăsit luni echipa, deşi venise după deplasarea de  la Snogov pregătit pentru antrenamente, directorul sportiv al echipei a  precizat că i s-a oferit un alt post la club, dar acesta l-a refuzat şi a plecat. „Bogoi a plecat luni după-amiază, avusese o discuţie cu conducerea şi i se oferise un alt  post în interiorul clubului, dar a plecat,  nici nu am apucat să mai discut cu dânsul”,  a precizat Camilian  Floroiu, care a recunoscut că se discută  cu antrenorul Tibi Bălan, sosit deja marţi la Târgu Jiu: „Suntem în tratative avansate cu Tibi Bălan care va conduce deja primul antrenament, şi el ar putea fi noul antrenor al echipei Pandurii”.

Noul antrenor a susţinut deja marţi primul antrenament cu jucătorii echipei Pandurii şi urmează ca în zilele următoare să semneze şi contractul cu noua echipă.  

Galerie foto




Vizualizări: 891

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: