UCB Târgu Jiu a ajuns la patru victorii consecutive

Handbaliştii de la Universitatea „Constantin Brâncuși“ merg din victorie în victorie şi au ajuns la cea de-a patra victorie consecutivă în acest sezon. În etapa a  şasea a Seriei D din Divizia A, handbaliştii lui Adrian Gorun s-au impus în deplasarea  de  la Arad, în fața echipei HC Beldiman, scor 23-18.

Echipa UCB Târgu Jiu produce surprize în acest sezon, chiar şi în condiţii mai dificile. În deplasarea de la Arad, gorjenii nu s-au putut baza pe doi dintre jucătorii de bază, Mazilu și Mărgineanu, dar chiar şi aşa handbaliştii lui Gorun au confirmat forma bună prin care trec și și-au trecut în cont a patra victorie consecutivă din noul sezon.

Gazdele au părut să joace de la egal la egal în prima repriză, iar oaspeţii de la Târgu Jiu au intrat la cabine cu un avantaj de doar două goluri, scor  10-8. În partea a doua a meciului, cei de la UCB au fost cei care au impus ritmul de joc și s-au distanțat chiar la șapte goluri pe tabelă. La finalul jocului, UCB a avut cinci goluri avans, scor 23-18.

În urma acestui rezultat echipa  lui Adrian Gorun a  urcat pe locul doi în seria D a Diviziei A şi este surpriza plăcută a acestei serii. “Am jucat cu o echipă foarte ambițioasă care ne-a dat ceva emoții, mai ales în prima repriză, când a fost un joc încrâncenat, presărat cu multe ratări de ambele părți. Totusi, am intrat la pauză cu un avantaj de două goluri. După pauză, experiența băieților noștri și-a spus cuvântul și am ajuns la un ecart și de șapte goluri, astfel victoria noastră fiind una meritată. Chiar dacă nu am beneficiat de aportul jucătorilor Mazilu și Mărgineanu, care nu au făcut deplasarea din motive personale, ne-am respectat blazonul și forma bună prin care trecem și am urcat pe locul doi în clasament. Sperăm ca în continuare să avem rezultate bune și să ne menținem acolo, sus”, a declarat după meci antrenorul UCB, Adrian Gorun.

Echipa UCB a urcat după acest  joc pe locul al doilea în clasament, cu 12 puncte,  la patru puncte de liderul CSM Oradea, care are 16 puncte, dar și un  meci mai mult disputat decât gorjenii. Următorul meci din campionat pentru UCB va fi derby-ul Olteniei, cu CS Universitatea Craiova, programat pe teren propriu, pe data de 31 octombrie.

Vizualizări: 696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: