Inaugurarea stadionului scoate gorjenii la coadă la bilete

Festivităţile de inaugurare a stadionului din Târgu Jiu şi meciul echipei Pandurii cu Universitatea Cluj au stârnit interesul suporterilor de fotbal pentru biletele puse în vânzare cu cinci zile înaintea partidei. Casa de bilete este permanent asaltată, marţi, în a doua zi de vânzare coada la bilete fiind observată constant în faţa stadionului.

În şedinţa care a  avut  loc marţi,  cu forţele de  ordine care se vor mobiliza pentru siguranţa spectatorilor la meciurile  de inaugurare a  stadionului, s-a stabilit că se vor putea pune în vânzare doar puţin peste 11.000 de bilete. Conform  normelor  în vigoare10 %  din capacitate nu se  poate scoate la vânzare din raţiuni de  siguranţă a spectatorilor.

În ritmul în care se vând biletele, după primele două zile ajungându-se ca jumătate din capacitatea stadionului să fie ocupată, cel mai probabil în ziua jocului cu greu se  vor mai găsi bilete în tribunele I şi II, acestea fiind cele mai căutate.

Suporterii sunt interesaţi atât de meciul vedetelor, foste glorii  ale naţionalei României, convocate la acest meci de Adrian  Ilie, dar şi foste glorii ale echipei Pandurii, cât  şi de  primul  joc  oficial al celor de  la  Pandurii pe care suporterii îi doresc să revină cât  mai repede. „Luăm bilete  la primul meci pe stadion dar şi primul meci aici al echipei pentru că asta  ne mai trebuie, echipă, pentru că stadion avem.Nu am mai fost pe stadionde când au picat din Liga 1, dar acum e un sentiment plăcut şi vin cu drag. Nu am  mai stat  de mult timp la coadă la bilete dar pentru noi şi acest lucru  este ceva deosebit”,a spus un  suporter   care  nu era deranjat deloc de coada de  peste 50 de  persoane  din faţa  sa. „Cred că tot Târgu Jiul se  va bucura  că avem un stadion nou,  suntem  curioşi  să îl vedem  şi echipa am vrea să fie din  nou cum a fost cândva şi să fin  şi noi în rândul  lumii”, a  spus  un alt suporter nostalgic al gorjenilor. Un alt  grup de  suporteri  şi-a manifestat susţinerea necondiţionată pentru Pandurii: „Suntem susţinătorii echipei Pandurii dintotdeanuna şi o susţinem  în continuare, sperăm să  meargă mai departe  în Liga 1 şi am vrut neapărat să venim la primul meci.  Am stat ceva la coadă dar  nu contează, suntem aici de  la ora 10 dar nu asta contează!”

Mulţumiţi  de faptul că au primit  locuri au fost şi posesorii cardurilor de fidelitate pe care  clubul Pandurii le-a distribuit în cursul sezonului trecut  cu promisiunea că acestea se vor  transforma în abonamente pe noul stadion. Pentru primul meci posesorii acestor carduri primesc  gratuit locuri în zonele  dorite, urmând  ca  atunci când clubul va emite  noile abonamente  să îşi poată alege locurile dorite.

Galerie foto


Vizualizări: 1,390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: