FCU Craiova a primit aprobarea să joace pe stadionul din Târgu Jiu

Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu,  și primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, au confirmat faptul  că FCU Craiova va juca pe stadionul din Târgu Jiu. Fanii celor de la FCU Craiova au aflat marţi că  s-a aprobat cererea echipei craiovene de a  disputa meciurile din campionat pe Stadionul  Municipal  din Târgu Jiu.

FCU Craiova a fost una dintre primele echipe care au solicitat să dispute meciurile de  pe teren propriu pe stadionul din Târgu Jiu, înainte ca arena să fie recepţionată de primărie.  Cererea celor de  la FCUCraiova a fost adusă personal la primărie de Adrian Mititelu care marţi a făcut deja anunţul că  echipa sa  se va  muta de la Severin la Târgu Jiu.

„Vom juca pe noul stadion din Târgu Jiu, începând cu meciul  următor de  pe teren   propriu vom  juca în capitala  Gorjului”, a anunţat pe facebook patronul Științei, Adrian Mititelu. Vestea a fost confirmată de primarul Marcel Romanescu care a oferit, pentru Ediție.ro, ultimele amănunte legate de sosirea echipei FCU Craiova la Târgu Jiu: "Am discutat cu patronul Adrian Mititelu şi  i-am comunicat dânsului că în Consiliul Local a fost a aprobată cererea FCU Craiova de a juca pe noul nostru stadion. În cursul zilei de miercuri se va semna de către președintele de ședință și hârtia oficială a Consiliului, iar de vineri îl așteptăm pe domnul Adrian la Tg Jiu să semnăm și contractul oficial. Stadionul nostru are o capacitate de 12.500 de locuri și sperăm să fim o gazdă cât mai bună pentru FC Universitatea Craiova. Îi așteptăm cu drag la noi pe stadion pe toți iubitorii de fotbal, dar în special pe suporterii echipei din Craiova. Știu că galeria Universității este foarte numeroasă".

FCU Craiova are o galerie numeroasă  nu numai la  Craiova ci oriunde joacă, deşi este în Liga 3. Chiar şi la Târgu Jiu suporterii celor  de la FCU s-au dovedit  a fi foarte numeroşi, atunci când FCU a  jucat un meci amical cu Pandurii Târgu Jiu, pe  terenul sintetic.   

Galerie foto



Vizualizări: 944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: