Pandurii au făcut scor la Turceni, de azi merg la Sibiu

Pandurii şi-au respectat blazonul la inaugurarea noului stadion din Turceni şi nu au avut milă de echipa gazdă. Şase goluri au înscris elevii lui Grigoraş şi nu au primit niciunul. Pandurii au abordat totuşi jocul cu un aer de vacanţă care l-a scos din sărite pe antrenor.

Pandurii au intrat în aerul de sărbătoare care a înconjurat noul stadion din Turceni vineri seara şi au jucat cu piciorul pus pe frână contra echipei locale din liga a IV-a, Ştiinţa Turceni. Chiar şi aşa trupa lui Grigoraş le-a administrat localnicilor un sec 6 la 0 prin golurile marcate în prima repriză de Cardoso şi Băcilă, iar în partea secundă de Grigoraş junior şi Bucur, ambii de două ori.

Atitudinea, eterna “bubă”

În ciuda victoriei cât se poate de concludente, pandurii au rămas din nou datori la nivel de calitate a jocului. Asta spre supărarea antrenorului care şi-a văzut elevii continuându-şi atitudinea delăsătoare din repriza secundă a meciului cu Voinţa Sibiu. Grigoraş a vrut de altfel să respecte blazonul clubului şi a trimis în teren în prima repriză echipa standard, cu excepţia lui Chiricheş plecat la lotul naţional. Mesajul a fost unul cât se poate de simplu. “Chiar dacă e doar un amical, vreau să văd o atitudine pozitivă de la voi şi să le arătăm de ce suntem echipa fanion a judeţului”, le-a transmis Grigoraş înainte de joc. Mesajul a ajuns mai greu la Pintilii şi compania care au jucat slab în prima repriză. O poftă mai mare de joc au arătat rezervele introduse la pauză care speră să intre pe teren etapa viitoare cu Mioveni. Grigoraş a avut şi motive personale să zâmbească. Fiul său, Alexandru, a înscris de două ori în repriza a doua şi a arătat o poftă deosebită de joc. O “dopietta” a reuşit şi atacantul adus de la Zlatna, Olimpiu Bucur care a evoluat până acum numai la echipa a doua. La Pandurii şi-au făcut debutul Maxim, sosit de la Espanyol Barcelona dar şi mezinul Bogdan Dănărîcu.

De azi la Sibiu

Pandurii îşi stabilesc de astăzi cartierul general la Sibiu pentru un mini cantonament de 5 zile. Grigoraş respectă astfel “tradiţia” pe care a impus-o, aceea de a-şi duce echipa acolo ori de câte ori se întrerupe campionatul. Totul după ce la finalul lunii martie, după un stagiu de o săptămână la Sibiu, Pandurii au obţinut apoi 4 victorii din 5 meciuri şi implicit biletele pentru a rămâne în liga întâi. Acum Pintilii şi compania se vor pregăti pe terenurile de la Sibiu şi Cisnădie până sâmbătă, atunci când vor intra în cantonament la Târgu Jiu pentru meciul de luni, 12 septembrie cu CS Mioveni, programat la ora 21.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: