Pandurii au mai urcat un loc în clasament

Gorjenii de la Panduri au reuşit performanţa de a mai urca un loc în clasament graţie rezultatului din ultima etapă dar şi golurilor marcate în ultimele şase etape. După disputarea jocurilor programate luni, Pandurii se află pe locul 13 şi un eventual rezultat pozitiv la Vaslui, fie egal sau victorie, ar mai urca echipa lui Grigoraş şi mai sus în clasament.

Antrenorul pandurilor a spus ieri în cadrul conferinţei de presă că echipa se află în grafic şi poate chiar peste aşteptări. „Suntem într-un grafic acum chiar undeva poate puţin peste ceea ce ne aşteptam, ţinând cont de faptul că în primele şase etape am reuşit să câştigăm doar şase puncte, în următoarele şase am reuşit  să câştigăm 11. E un pas important mai ales că am reuşit să depăşim şi acea linie a retrogradării care ne stătea pe centrul ochilor. Măcar pentru o etapă dar sperăm să nu fie unicat”. Grigoraş avertizează că urmează acum o serie de jocuri foarte dificile pentru echipa sa. Pandurii au programate în etapele viitoare două deplasări la Vaslui şi Urziceni şi un meci acasă cu Oţelul Galaţi, liderul la zi al Ligii I care s-a dovedit destul de greu de învins.

Tehnicianul apreciază că atmosfera din lot este mult mai bună  după ultimul rezultat fiind vorba şi de un meci foarte greu în care adversarul a fost greu de depăşit: „Atmosfera e mai liniştită în lot pentru că am trecut de un hop foarte, foarte dificil şi de un meci care ne-a pus foarte multe probleme exact aşa cum mă aşteptam şi cum am preconizat înainte de joc. Dar până la urmă trebuie să vedem partea plină a paharului şi important e că am reuşit să întoarcem rezultatul şi să luăm cele trei puncte care sunt extrem de importante în economia clasamentului”. Analizând evoluţia echipei după ce a preluat Pandurii, Grigoraş consideră că era normală o uşoară relaxare şi o cădere a echipei: „La rece vorbind, poate după o evoluţie destul de bună din primele cinci etape după ce am venit eu aici poate pe undeva a venit normal şi o uşoară cădere. Am avut o serie de jucători care poate nu au jucat la nivelul şi la potenţialul lor şi au jucat unii destul de slab. S-a văzut pe teren că atunci când echipa nu joacă în 11 jucători e greu să te impui”. Pandurii s-au impus în ultima etapă după un joc considerat a fi cel mai slab de la preluarea echipei de către noul antrenor.

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: